Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Va rog daca s-ar putea sa ma ajutati intr-un fel. Darian viseaza ca Mos Craciun sa-i aduca un carusel cu ursuleti si care proiecteaza stelute pe tavan. Tare as dori sa-i indeplinesc visul pentru ca mi-a spus ca el asta vrea tare tare de tot si el stie ca mosul asta o sa-i aduca. Nu-l mai gasesc pe cel pe care si-l doreste si poate ma ajuta cineva. Este un carusel Fisher Price cu ursuleti cu aripioare si care proiecteaza stelute pe tavan. Va rog tare mult.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

te referi la carusel pt. bebelusi? exista,intr-adevar, dar cred ca sunt recomandate pt. copii f. mici; ex astaid="blue">

Exista si monitoare cu mai multe functii, cu muzica si proiectare de imagini (ex. astaid="blue">).

Noi avem ceva asemanator tot de la Fisher, care proiecteaza pe tavan luna,stele,...Sebastian si-l deschide si il orienteaza singur unde doreste. Daca dai o cautare dupa "teatru magic" gasesti si alte modele de proiectoare pt. copii

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nu am gasit nici acum caruselul dar mai cautam. Am cumparat niste proiectoare dar noi inca vrem un carusel.Adresa mea de mail este darianiraida@yahoo.com

As da oricat sa pot cumpara unul ca sa scap de obsesie. Am gasit cateva de la fisher price care sunt super numai ca le-am gasit pe sit-uri straine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...