hi_lara Publicat Noiembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 21, 2006 Cei care ati ati facut de curand aceste operatiuni-cadastru, intabulare-ati putea sa-mi spuneti un pretz orientativ. Am incercat sa aflu chiar de la cei care au firme care se ocupa cu asa ceva si atata se fofileaza pana iti spun un pretz...M-ar interesa la un apartament cu 2 camere. Daca aveti de recomandat pe cineva mi-ar fi de folos. Multumesc! Lara ps si inca ceva...stiti ceva de majorari la costul acestor operatiuni la anul??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Noiembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2006 Buna Eu tocmai mi-am intabulat apartamentul (tot cu 2 camere) si la cartea funciara m-a costat 750.000 lei. Sper sa iti fie de folos. Andreeaid="red"> si Bianca Mariaid="red"> POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Noiembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2006 As avea si eu nevoie de informatia asta si inca ceva: cat timp dureaza? [gravi] Eliana (22 sapt.)id="blue"> si [9cer] Elena (23 octombrie 2004)id="red">S-a mai nascut o stea id="orange">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hi_lara Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2006 Mersi Andreea de raspuns...din cate am inteles eu cadastru costa mai mult. Vroiam sa verific cu voi ceea ce aflasem...ca pretul cadastru+intabulare perceput de catre o firma este in jur de 100 eur la ap 2 camere si 200 eur la casa. E corect? Stie cineva??? Multumim Lara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresionut Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Stiu caci onorariile sunt reglementate prin lege( nu stiu ultima actualizare, dar ca si orientarele gasesti in MO , nr 264/19.04.2002) si intr-adevar astea sunt preturile...deoarece de la 1 septembrie , cei care fac cartile funciare trebuie sa se ocupe si de intabulare( care este aproximativ 80 ron). Onorariile sunt facute de fiecare executant in parte....de aia poti alege pe care e mai ieftin....de exemplu la noi releveu ptr 2 camere este 280 ron, dar stiu caci Bucurestiul are alte tarife. Alina[vampa] si printul Rares[sofer] Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresionut Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Uite inca ceva folositor.... http://www.ojcgcbv.ro/legi/o58-02.htm Alina[vampa] si printul Rares[sofer] Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hi_lara Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Alina, mersi frumos de link-problema este ca nu ma descurc in a deslusi pretul...poate documentul original este in forma tabelara...altfel nu inteleg ce-i cu insiruirea aceea de cifre...sorry ca nu ma descurc!!! Lara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliacm Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Am platit 400 lei (noi) pentru cadastru + intabularea unui ap. de 2 camere acum 1 luna. Dureaza cam 4-5 saptamani. Mi s-a spus se poate scurta timpul cu o spaga la oficiul cadastral si ca exista si o taxa pentru urgente, dar n-am cerut detalii. Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresionut Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Hi_laraid="red">, toate informatiile necesare le afli la oficiul de cadastru Bucuresti....si atunci nu mai esti "tinta" unor abuzuri din partea unor firme in domeniu... Alina[vampa] si printul Rares[sofer] Pozele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 La noi in Pitesti inginerul de cadastru ia in jur de 2mil pentru schita de cadastru si mai costa intabularea aproximativ 500.000lei. Ca timp poate dura 5zile sau o luna depinde cu cine te incurci. Mergi la un notariat...de fapt la notariatul la care vei face contractul de vanzare-cumparare si ei se vor ocupa de tot! carla2005 de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2"> Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.