Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

un tarif mediu pt intabulare/cadastru

hi_lara

Recommended Posts

Cei care ati ati facut de curand aceste operatiuni-cadastru, intabulare-ati putea sa-mi spuneti un pretz orientativ. Am incercat sa aflu chiar de la cei care au firme care se ocupa cu asa ceva si atata se fofileaza pana iti spun un pretz...M-ar interesa la un apartament cu 2 camere.

Daca aveti de recomandat pe cineva mi-ar fi de folos.

Multumesc!

Lara

ps si inca ceva...stiti ceva de majorari la costul acestor operatiuni la anul???

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mersi Andreea de raspuns...din cate am inteles eu cadastru costa mai mult.

Vroiam sa verific cu voi ceea ce aflasem...ca pretul cadastru+intabulare perceput de catre o firma este in jur de 100 eur la ap 2 camere si 200 eur la casa.

E corect? Stie cineva???

Multumim

Lara

Stiu caci onorariile sunt reglementate prin lege( nu stiu ultima actualizare, dar ca si orientarele gasesti in MO , nr 264/19.04.2002) si intr-adevar astea sunt preturile...deoarece de la 1 septembrie , cei care fac cartile funciare trebuie sa se ocupe si de intabulare( care este aproximativ 80 ron).

Onorariile sunt facute de fiecare executant in parte....de aia poti alege pe care e mai ieftin....de exemplu la noi releveu ptr 2 camere este 280 ron, dar stiu caci Bucurestiul are alte tarife.

Alina[vampa] si printul Rares[sofer]

Pozele noastre

La noi in Pitesti inginerul de cadastru ia in jur de 2mil pentru schita de cadastru si mai costa intabularea aproximativ 500.000lei. Ca timp poate dura 5zile sau o luna depinde cu cine te incurci. Mergi la un notariat...de fapt la notariatul la care vei face contractul de vanzare-cumparare si ei se vor ocupa de tot!

carla2005 [mamica] de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...