Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Temperatura de 34???

Recommended Posts

Fetita mea de 6 luni a fost diagnosticata cu faringita acuta dupa trei zile de febra mare. Dupa ce am primit antibioticul sumetrolin si i-am dat o doza, in trei ore a ainceput sa aiba numai temperaturi de 34 maxim 35 de grade axilar. Credeti ca ar trebui sa intrerup tratamentul, mai ales cu antitermice,pe care le lua in continuare din 4 in 4 ore? Nu dau de medic.

Geo si

Bibi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca n-are temperatura, n-ai de ca sa-i dai antitermice, nu?

Da-i restul medicamentelor, iar cand vezi ca-i urca febra, atunci da-i medicatia corespunzatoare.

Temperatura la copii se ia din fundulet sau daca ai termometru electronic din ureche.

Cum i-ai luat-o tu, nu corespunde valorii reale. Copiii fac de multe ori temperatura zonal. Adica, extremitatile sunt reci, iar capul arde. Sau picioarele sunt fierbinti, iar mainile reci.

Nu te lua dupa axila ca sa verifici temperatura. Unge termometrul cu putina crema si baga-l in fundulet. Asa vei stii cat are temperatura si daca e cazul sa-i dai antitermice sau nu.

La un copil atat de mic nu te grabi sa-i dai medicamente fara sa-l verifici daca-i trebuie sau nu. Ficatul, rinichii nu sunt, inca, intrati in totalitate in functie.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Dupa episoade febrile (in care sunt administrate antibiotice si antitermice) copiii au episoade din astea de temperaturi 'joase'. Oricum daca nu are febra de ce sa-i dai antitermice?!

Eu pe fiica-mea a mare o tineam sub plapuma in brate la asemenea temperaturi (a avut niste bronsite in lant si ca sa puna capac si-o viroza. de unde ma bucuram ca scade febra de la 40 la 39.5 nu mai stiam cum sa ii cresc temperatura de la 34.5 pin la 36 macar). ii dadeam ceai caldut cu lamie si miere (atentie la copii pina la un an NU SE DA MIERE!) si o 'incalzeam' eu asa cum isi incalzesc animalele puii:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Buna,

Si baiatul meu, dupa ce facea febra mare, facea aceasta hipotermie. Medicul initial mi-a zis ca nu i-am luat eu temperatura bine (avea in fundulet 35.2)dar am repetat si temperatura tot pe-acolo era. Asa ca am incercat sa-l invelesc bine (eventual ceva sticle cu apa calduta). Se pare ca este un efect al antitermicelor (din cate am citit) si nu apare decat la unii copii. Oricum spun si eu la fel ca si fetele, ar fi bine sa-i iei temperatura rectal si in daca este tot mica (sau normala) nu are sens sa-i mai dai antitermice.

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos

Multumesc pentru raspunsuri. La fel si eu, dupa ce acum 12 ore nu stiam cum sa ii scad temperatura de la 39.5 acum nu stiu cum sa i-o cresc. E acoperita bine, caldura in camera cat cuprinde, ea doarme non stop. Mi-e teama sa nu exagerez si sa ajung iar in partea cealalta. Si medicul asta care nu-mi raspunde la telefon!

Sunt nedormita de patru zile, bebela de la atatea medicamente mi-a facut si diaree si nu poate manca orice, adica doar ce nu-i place. Lapte abia mai inghite acolo 100 ml. Groaznic!

Geo si

Bibi

Am vorbit cu medicul, a zis sa nu ii mai dau antitermice, antibioticul da, minim 5 zile. Initial mi-a zis ca poate nu am termometru bun... Vad ca acum a ajuns la 36.4 si sincer, mi-ar place sa ramana aici ca altfel...nu mai vreau sa o iau de la cap cu panadoale, nurofene, impachetari, dezbracat de bebelus super obosit si super plangacios.

Geo si

Bibi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...