Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV in Ungaria 5

Recommended Posts

Informatii utile id="red">:Site-ul clinicii Kaali SzegedHarta clinica SzegedLista analize SzegedLista noua preturi SzegedPensiune SzegedSite clinica DebrecenAdresa email clinica Debrecenid="blue">:kaalideb@jaguar.unideb.hu Adresa email clinica Budapestaid="blue">:kaali@axelero.huDetalii clinica BudapestaLista preturi Budapesta1 eur = 272,5 fts (septembrie 2006)Ce sa faci dupa ETInstructiuni de folosire pt GonalF si OvidrelleDictionar maghiar-romanOdiseea Szeged id="red">Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Cap.10Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1FIV in Ungariaid="red"> Cap.1, Cap.2, Cap.3,Cap.4

Bafta multa fetelor care-si asteapta darul de la Mos Craciun in prezenta unui [bibe] in [gravi]!!! trag piciorul sa va agatati toate si sa fim colege la Odisee!!! [pup][pup][pup]Andreea [gravi]6+http://tickers.baby-gaga.com/p/dev193pr___.pngBaby"]My baby[/url]Pozele mele[flo]Ajutati-l pe Andrei!id="red">[copil]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 301
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lachiid="red"> [pup] vad ca nu scrie nimeni. Eu nu am notati de aceea nu prea scriu. Dar iti tin pumnii tie, la Lianaid="red">, la Pussiid="red"> si nu in ultimul rand la Pisid="red">. Pussiid="red"> eu va doresc la toate care faceti tratament acum (tu,id="red"> Liana si Pisid="red">) sa aveti sau sa fi avut (Lachiid="red">) ultimul cm pentru 9-10 luni de acum incolo.[pup][pup][pup][pup]

Ioanaid="red"> te-ai intors de la Szeged?[pup]

[pup][pup][pup][pup] pentru toate

poze

Sa dea DD ca acest capitol sa ne aduca [bebic] in burtici [colegi] de [pegeam]!!!id="red">id="size3">

Andicuid="red"> [gravi]in primul rand iti multumesc pentru deschiderea acestui nou capitol si pentru urarile facute[flo][flo][flo]. Sa sti ca acest subiect iti apartine, asa cum ne apartine tuturor, si iti vei aminti de el toata viata ta!!! As vrea sa te rog sa continui sa intri cat mai des posibil aici, e important pentru noi toate, asa cum si pentru tine.. noi .. erau ff importante incurajarile si gandurile bune pe care ni le scria MIKA id="red"> Si sa sti ca o sa fim colege la Odisee.. o sa nasc in august[:D][:D], nu scapi de mine[pup] + [pup] pe burtic! si bafta maine la eco!!

PUSSI

Crinutaid="red"> multumesc!!![bis][bis][bis] Asa sa fie cum zici tu!!!![cool][cool][cool] sa vina ultimul rus[:D][:D] il astept si el nimic... [poc][poc] o sa-ti dau urarile si gndurile tale bune in dublu exemplar.. o sa-l pun si pe cel din burtic sa-ti tina pumnii!![pup] mare pt. tine!!

Lachiid="red"> sa ma treci si pe mine pe lista ta de pumni.... pe la inceput..ca te urmez...[auto] maine merg si eu la rutiera si apoi la asigurari[auto]... nimic grav... am o scuza... m-am grabit acas[pup][pup]

Lianaid="red"> trimite un sovietic si la mine[haibat][haibat] ca astept...[V][:D][pup][pup]

PUSSI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...