pinkyly Publicat Noiembrie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 21, 2006 Sunt noua pe aici, nici nu stiu cu ce sa incep... am si eu mici probleme ... imi doresxc mult tare de tot unbebe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maryela Postat Noiembrie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2006 Bine ai venit pinkyly!id="red"> Poate vrei mai bine sa intri la "Asteptand un ingeras in viata noastra !"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16 Te-am pupat! Marilena cu (un pui mic si iubit) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami07 Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 Buna! Si eu sunt noua pe aici. Voi avea un bebe pe 31 iulie id="green"> id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 quote:Originally posted by mami07Buna! Si eu sunt noua pe aici. Voi avea un bebe pe 31 iulie id="green"> id="purple">id="quote">id="quote">Vezi ca ai odiseea burticilor tale: Mamici de iulie-august 2007.Sarcina usoara![flo]Nana, [gravi] 5+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue">Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mioara2004 Postat Ianuarie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2007 Mami07 felicitari si sarcina usoara! Te invitam in grupul nostru de mamici de iulie-august 2007, unde sa ne dai mai mult date despre tine sa te punem in lista : data ultimul ciclu (UM) si data probabila a nasterii (DPN). Mioara [gravi] 15+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.