Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Blugii - noua tinuta de gala

Recommended Posts

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si mie imi plac la nebunie blugii.Cred ca am cel putin 30 de perechi, dar acum doar cateva mai pot purta, din cauza [grasa], dar le voi da repede jos [:D]

cat depre blugi ca tinuta de gala, eu am fost la multe nunti cu blugi si sacou, si asta demult.Depinde cum stii sa ii asortezi pe fiecare model sau culoare.

Nu cred ca as mai putea fara ei, mai ales ca prima pereche am primit-o in 84,de la o matusa din germania, erau lee, aveam doar 6 ani, si de atunci port blugii.

Distribuie pe alte site-uri

Intradevar!!Blugii ii poti purta cu foarte multe ocazii..si eu ..undeva la vreo 8-9 perechi de blugi..unuii ii am doar pentru a iesi in park "la joaca"cu copii,unii pentru club,cu paiete si sclipici,..etc..dar cei mai preferati ptr. mine sunt cei cu mai multe floricele de diferite culori pe car ii pot asorta cu usurinta la diferite bluze,plovore,genti si pantofi..i-am facut "rost"facand schimb cu o prietena de a mea[bis]

mamy_taty

Io cred ca m-am nascut in blugi! Si daca mor, asa sa fiu ingropata! [popa] Si...daca s-o gasi unu' sa ma ia de nevasta, sa stie de pe-acum ca in rochie de blugi ma va duce la altar! [^]

Si blugii merg bine cu bocani soldatesti!

Apropo: giciti cu ce sunt imbracata acum! [cool]

Chiar m-am gandit intr-o zi sa fac cumva sa ajung la mormantul inventatorului blugilor: sa-i pun o floare in semn de multumire!

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Intr-adevar, ce viata ar fi aia fara jeans!

Imi plac cam toti, dar cel mai mult, imi plac cei drepti si mati, de preferinta bleumarin. Eu ii asortez mai mult cu pantofi/cizme /ghete cu toc.

Vara cu sandale cu toc subtire!

Cam asa ma imbrac si eu!

quote:Originally posted by Tzuni

Chiar m-am gandit intr-o zi sa fac cumva sa ajung la mormantul inventatorului blugilor: sa-i pun o floare in semn de multumire!

id="quote">id="quote">

Tzuni dc ai nevoie de partener de drum ma ofer cu drag. Numai ca eu o sa iau un buchet imens de flori pt omul ala, ca dc nu era el, eu umblam in "trei litere" gol. [pk]

briza_mariiid="red">

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...