Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

am nevoie de o idee de cadou virtual!!!!!

Recommended Posts

Prietena mea este la inceputul relatiei cu un tip care pentru o perioada este plecat peste hotare. Ei doi comunica pe mess si mail.

De Sf. Nicolae (fiind ziua lui de nume)vrea sa-l suprinda cu ceva mai ingenios decat o felicitare. Inca nu au ajuns chiar la declaratii de dragoste, sunt in tatonari. Si nu stie cum sa-l surprinda cat mai placut.

Are cineva vre-o idee draguta, ca eu nu prea am?[bang]

[dual][flo][flo][flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai in afara de felicitari virtuale ... mai ales daca intre ei nu este inca o relatie mai stransa ... eu nu vad altceva ...

Daca vrei link-uri pt. felicitari, da-mi PM am si de alea serioase, si hazlii etc. ...

Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy">

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="navy">id="size2">

Sau un minifilmulet amuzant, cu mesaj. Stiu ca am primit eu pe e-mail mai demult o reclama la Nokia cu un mesaj foarte clar, de genul "will you marry me?" pe care l-am trimis instant prietenului meu de atunci in ideea ca "bat saua poate o pricepe iapa". Iapa nu a priceput mesajul ( sau nu a vrut sa priceapa). Nu mai am filmuletul insa mie ideea mi s-a parut super.

Sau ii poate comanda un buchet de flori. Toti barbatii pe care i-am intalnit eu au fost puternic impresionati de un buchet de flori primit de la o femeie. Masajul este "Sunt o femeie puternica si nu imi este frica sa recunosc ca imi pasa de tine".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...