Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Concediul prenatal

violicea

Recommended Posts

Buna! Sunt noua pe acest site si as dori sa stiu daca are cineva idee cum se acorda concediul prenatal. De exemplu dr.ginecolog mi-a recomandat sa intru din saptamana 30 adica din 27 nov, dar Mf cica doar din 32. Pana la urma mi-a zis ca-mi da, dar pe 30zile, dupa care sa revin sa mai iau 30 si tot asapana nasc. Intrebarea este ca daca-mi da din 27 nov, inseamna ca-mi da 2 certificate de concediu nu? Asa am citit in lege ca se da pana la sf. lunii, apoi alt certificat.Stie cineva sa-mi raspunda?

Multumesc anticipat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Concediul prenatal/postnatal este de max 126 zile calendaristice si poti sa-l iei cum doresti...inainte de nastere sau dupa. Se acorda ca un concediu medical pe luna in curs,la inceputul fiecarei luni adica in noiembrie primesti 30 zile concediu medical, decembrie 31, ian 31, etc. Adica, o sa ai in fiecare luna cate o foaie de CM. Poate sa ti-o dea ori medicul de familie ori ginecologul, e tot aia. Depinde de politica firmei unde lucrezi, la mine de exp, firma cere ca CM sa fie vizat si de clinica unde firma are abonament si de aia a fost mai usor sa iau foaia direct de la clinica si nu de la medicul de familie.

Danutz[gravi]39+

Eu mi-am luat concediu tot din sapt 30: intrebare: daca printr-o intamplare nasc dupa 84 de zile de prenatal(hehe[alcool]) ce fac? imi iau concediu fara plata dupa cele 84 de zile ca sa-mi ramana 42 dupa nastere sau cum. altfel nu mai iau cic?

30 +

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...