geliza Publicat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2006 la 2 luni am facut varianta gratuita a vaccinului (eram hotarata sa merg pe schema "de la stat") si intreband un medic ce vaccin sa facem gratuit/cu plata ne-a zis categoric cel cu plata......problema e ca nu l-am intrebat si daca il pot face la 4 luni cu plata dupa ce am facut la 2 luni pe cel gratuit....ma poate lamuri cineva? Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete ________________________ "Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxivan Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Eu i-am facut la 2 luni, la 4 luni vaccinul de la stat, iar la 6 luni pe cel cu plata, doctorul a spus ca nu e nici o problema. http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 De obicei este bine ca inca de la inceput sa mergi pe o anumita varianta cea de la stat gratuita, cele de Gasko(infanrix) sau cele de pasteut(pentaxim etc). De obicei nu se prea pupa sa le imbarligi. Trebuie mers de la cap la coada pe o singura linie. Daca vei schimba acum la 4 luni va trebui sa mergi pe linia aleasa si sa nu mai schimbi. Cele mai bune se zice sunt cele din gama glasko(infanrix, priorix, varilix) le au si pe cele suplimentare. Noi am mers pe gama infanrix si a fost super ok fara efecte adverse de nici un fel. Bafta! Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geliza Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 multumesc pentru raspunsuri monica, mersi pentru lamuriri...Marei eu i-am facut schema gratuita si suplimentar absolut toate care se puteau face cu plata...si intradevar au fost cum ai zis tu de la Glaxo...la Ilinca voi merge de acum pe schema cu plata Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete ________________________ "Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Geliza, bine ca ai deschis subiect! Sa nu cumva sa iei vaccinul de la Mall, ca nu e Penta! Mie mi l-au vandut ca fiind ultimul, era jumulita rau cutia, am ajuns cu el la medic si mi-a spus ca nu e bun - avea doar 3 vaccinuri, nu 5. Sunt convinsa ca l-au vandut de mai multe ori, ca asa arata. Partea proasta e ca in final cineva il va cumpara si un bebelus va primi un vaccin plimbat de la un frigider la altul sau, si mai rau, care a fost tinut ore intregi in afara frigiderului. Asa cum l-am dus eu inapoi dupa o ora (de cand l-am cumparat, pana am ajuns la doctor, cat am asteptat acolo sa iasa pacientii pana am intrebat, apoi pana am ajuns inapoi cu el),sunt sigura ca au patit-o si altii. In finaleu am comandat la Farmacia Dona, mi l-au adus a doua zi de la Bucuresti, in conditii de siguranta, asa ca i l-am facut ieri. Vezi ca nu se cheama Penta, dar are desenat un "5" pe el, doamnele de la farmacie stiu, daca nu, le spui ca o prietena de-a ta la comandat luni, si sa-ti aduca la fel. A, si inca un sfat!!! Tea nu a pland deloc, ca si data trecuta, din cauza ca inainte sa-i faca vaccinul i-am pus biberonul in gurita, si a supt in timp ce i-l faceau, asa ca nu si-a dat seama ce i se intampla. Succes! Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
locca Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Eliza, noi am facut la 2 luni dupa schema de la stat, iar de la 4 luni ne-am schimbat pe infanrix. A facut suplimentar la 8 luni un vaccin care nu fusese inclus in schema de la 2 luni, si anume ActHib-ul. Vaccinul din schema gratuita este produs tot de Glaxo (GSK). Dr. la care mergem noi a spus ca nu este nici o problema, chiar ea mi-a zis ca sunt produse de aceeasi firma. Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.