Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

HELP! valori ale analizelor in luna 7

Recommended Posts

buna fetelor.

mi-am repetat analizele si se pare ca nu au iesit tocmai in regula. va dau valorile care mi-au iesit dubios. oricum merg la medic dar va rog, pe cele care ati repetat analizele de luna a 7-a sa imi spuneti cum au iesit la voi aceste valori si ce v-au spus medicii. deci:

Leucocite = 10.500/microLid="red"> (normal 4.400-10.000)

Hemoglobina = 10,4 g/dLid="red"> (normal 12,3-15,3)->o usoara anemie

Fibrinogen = 607id="red"> (normal 108-350)

VSH 1 ora = 85id="red"> (normal, la femei, sub 20)

Proteina C reactiva = 1,96id="red"> (normal 0-0,3)

stiu ca in mod normal aceste valori cresc in sarcina si ies din limitele normale. dar la mine sunt sarite cam rau. poate doar leucocitele au o valoare acceptabila. tin sa spun ca nu am febra, urocultura e sterila. problema pe care o resimt fizic, daca pot spune asa, sunt gretzurile si faptul ele se accentueaza mai ales dupa ce mananc, mai bine zis dupa ce bag orice in stomac (mancare sau apa sau fructe, nu conteaza). habar nu am daca au vreo legatura....

[gravi] 27+[baietel]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ingeras26aid="red"> am vorbit cu medicul luni cand mi-a dat sa repet aceste analizele, marti le-am repetat si mi-au si dat rezultatul si azi ma duc din nou la medic. eu vroiam sa vad cum au iesit aceste analize la alte fete, si, eventual, ce le-au spus medicii.

e un fel de culegere de informatii, oricum medicul va avea ultimul cuvant.

merci [flo]

[gravi] 27+[baietel]

Helenutzaid="red">, sa stai linistita ca totul e normal...pentru hemoglobina aia ceva mai mica poate iti va da sa iei fier, in rest valorile sunt absolut normale in sarcina...VSH-ul nici nu stiu pentru ce l-ai facut ca iese total aiurea in sarcina...Proteina C reactiva...aia nu stiu ce-i cu ea... Sarcina usoara..

Oanaid="red"> [gravi]35+ cu [baietel] Denis Cristianid="red">

Disney bbid="blue">

Personality can open doors, but only character can keep them open!id="red">

Helenutzaid="brown"> stai linistita ca sunt normale aceste valori in sarcina.Eu le facusem la 26 de sapt. si au iesit aproximativ la fel si medicul mi-a spus ca sunt ok.

Sarcina usoara in continuare!

Mirela [flo]id="brown">id="size1">

Vine Craciunul!id="size1">id="brown"> [*] Hoping for a miracle!id="size1">id="brown">

quote:Originally posted by blueeyes2003

Helenutzaid="brown"> stai linistita ca sunt normale aceste valori in sarcina.Eu le facusem la 26 de sapt. si au iesit aproximativ la fel si medicul mi-a spus ca sunt ok.Sarcina usoara in continuare!

Mirela [flo]id="brown">id="size1">Vine Craciunul!id="size1">id="brown"> [*] Hoping for a miracle!id="size1">id="brown">
id="quote">id="quote">blueeyes2003id="red"> suntem la acelasi medic![:)]...si s-a uitat f lung la analizele astea de aia mi-a si zis sa le repet. azi trage linie si va lua o decizie. vedem! [pup][gravi] 27+[baietel]

quote:Originally posted by blueeyes2003

Helenutzaid="brown"> [pup] iti tin pumnii sa fie bine!Stai linistita!Dar unde ai facut analizele? Eu le faceam la Medlife.Sa ne spui cum a fost!

Mirela [flo]id="brown">id="size1">Vine Craciunul!id="size1">id="brown"> [*] Hoping for a miracle!id="size1">id="brown">
id="quote">id="quote">merci pt incurajare. analizele le-am facut prima data la romar (acum vreo 10 zile, ca sunt astea de la casa de asig) si in repetare la victor babes.Sheannampid="red"> merci, am citit si eu ceva de genul asta, ca o anemie poate avea leg cu val crescuta a vsh, in sarcina.[gravi] 27+[baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...