caramel Publicat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2006 Astazi este a2a zi de cand copilul meu(2ani si 9 luni) nu mananca si nu bea nimic. Are o forma urata de bronsiolita(tuse, muci in nas si in gat),face si febra seara.Azinoapte chiar a fost fierbinte bine.Febra am reusit sa i-o scad, dar nu vrea sa manance nimic, nimic.Abia daca bea ceva apa, si un pic de lapte a baut pe la 5 azidimineata. Ce sa-i fac sa o conving sa manance ceva, cat de putin? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Incearca ceva ce stii ca ii place si are consistenta moale (sa nu ii zgarie gatul )- supa de pui (numai zeama) calduta, piure moale... Parerea mea e ca va reincepe sa manace cand il va razbi foamea. Si noi cand suntem bolnavi nu avem pofta de mancare, intelege-l. Totusi trebuie sa se hidrateze. Compot, ceaiuri, sucuri de fructe facute de tine la robot... Claudia Poze parinti Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Este mult mai important sa bea decst sa manance, altfel se poata deshidrata, mai ales daca face si febra. Multa sanatate! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anin Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Eu te sfatuiesc ca pentru febra sa ii dai Panadol de 3 ori pe zi 4 zile iar impotriva tusei Eurespal de 2 ori pe zi dimineata si la amiaza dupa trezire ,ajuta la eliminarea mucoaselor, iar seara ,inainte de culcare Salbutamol ,poti pune pe o batista Carvol.Intre timp incearca cu sucuri de fructe si supa dulce de gaina,doar lichide fara sa fortezi,cand a scapat de toate si ai terminat tratamentul, cel putin 4 zile nu intrerupi mai repede.Sunt vitamine multi sanostol se da de 2 ori pe zi cate o lingurita trei saptamani dupa care pauza 3 saptamini si alte 3 tratament ,daca mananca prea mult renunti la ultima cura ,sunt bune si pentru imunitate numai bune pe timpul iernii. nina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana_28 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 PAREREA MEA ESTE SA MERGI TOTUSI LA UN MEDIC SA VADA COPILUL ANUL TRECUT AM PATIT SI EU ACELAS LUCRU CU CALINUT (A FACUT BRONSIOLITA) SI AM MERS LA GRIGORE ALEXANDRESCU. NE-AU INTERNAT PE LOC SI AM FACUT TRATAMENT 2 ZILE. DIN CATE STIU EU ESTE DESTUL DE REA BRONSIOLITA. II MAI FACEAU SI AEROSOLI. NU VREAU SA TE SPERII DAR ESTE MULT MAI BINE SA VA VADA UN MEDIC BUN. MULTA SANATATE MARIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronin Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Mancarea ca mancarea... Important e sa bea ca sa nu se deshidrateze. Daca nu vrea deloc, incearca sa ii dai cu lingurita, cate o lingurita de ceai, in care sa dizolvi niste glucoza ( tine de foame). Vezi la farmacie ca gasesti glucoza praf la suta de grame. Ii dai o lingurita, mai stai un minut chiar doua, ii mai dai o lingurita si tot asa... Metoda e buna si in cazuri de voma. Daca vezi ca trec aproape 24 de ore si nu a baut nimic, fuga la spital la perfuzii. Sanatate din tot sufletul! Am trait si noi cateva ore cu o astfel de tensiune. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen76 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 si noi am patit la fel, de curand, cand baietelul meu de 3 ani a racit si probabil de la rosu din gat si de la tuse, a facut si febra si pana la urma tot la antibiotic am ajuns...of si el la fel, nu a mancat mai nimic 3 zile, de-mi venea sa inebunesc, nu alta!! in schimb bea multe lichide,apa si ceai. nu vroia sa bea insa laptele, care e nelipsit de obicei dimineata si seara, dar nici nu il fortam, pt. ca vomita tot... asa ca l-am lasat sa-si revina si incercam sa-i dau supica(goala, fara nimic in ea), suculet natural(ca stiu ca ii place)si ceaiuri multe, si... tot era ceava. nu? culmea, vroia sa manince fulgi de porumb, care totusi sunt tari, dar l-am lasat sa-i manance, ca doar eram fericita ca mananca ceva. chiar si acum cateva zile de la boala, tot nu i-a revenit pofta de mancare. i-am luat un siropel, care este si pentru imunitate: imuno roial junior sper sa mancam bine de acum in colo sanatate va urez si sa aveti pofta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caramel Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 intre timp a inghitit cate ceva, fata de ziua de ieri cand nu a mancat absolut nimic.Chiar a baut si un pic de lapte.Problema este ca ia tratament(o gramada de siropuri, chiar si antibiotic)si ma gandesc sa nu ii afecteze stomacelul.Cand eram eu mica, mama mea stia una si buna: sa nu luam nici un medicament pe burta goala.De aceea mi-e frica...Cate a luat saracu copil pe stomacul gol... Va multumesc oricum,pt. raspunsuri.Ma linistesc numai gandindu-ma ca au mai fost si altii ca noi, si ca s-au facut bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adria_ Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Eu stiu ca laptele nu se da la febra. Mai bine ceai de tei, menta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Si noi am avut asa un episod, pe motiv de cazatura si umflatura la buze . Am reusit sa-i dau sa bea de toate - lapte, sucuri de fructe, apa, ceai - in somn, in rest nu vroia nimic. Sanatate muuulta va dorim ! [flo] ________________________________________id="red"> Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.