Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa fragezesc carnea?


greieras

Recommended Posts

Fetelor, vreau sa fac si eu o reteta de spaghete in care se folosesc fasii de carne de vitel. Prblema e ca nu stiu din ce motiv carnea de vitel care se gaseste pe aici iese tare ca piatra, ultima oara chiar nu am putut sa o mestecam. Stiu ca chinezii fragezesc carnea cu ceva bicarbonat, dar nu stiu exact cum. Stie vreuna dintre voi cum pot sa fac (in afara de ciocanul de carne).

 

Merci anticipat

 

 

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

 

 

 

Pasti 2006

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

greieras, de curind am aflat despre fragezirea carnii cu ajutorul... fructului kiwi. Datorita continului enorm de vitamina C, kiwi fragezeste carnea in mod exceptional. Am si experimentat, chiar ieri. Alaltaieri am pregatit o marinada din ceapa, usturoi, ardei si un kiwi, maruntite toate cu blenderul. Am adaugat un pic de apa, ulei, sare, un pic de zahar si condimente, si am tinut carnea (de vita) o noapte in aceasta marinada. A doua zi am mutat totul intr-o tava si am copt cam 1.5-2 ore. Carnea a iesit f. frageda, intr-adevar. Marturisesc ca intentionat am incercat cu carne de vita, stiind ca se face mai greu. Am ramas f. multumita de rezultat, o sa fac si de sarbatori.

Incearca sa tii si tu carnea citeva ore (macar 2-3) intr-un bait in care sa maruntesti un kiwi. Astept impresii! [:)]

 

------------------

Numai bine,

 

Natalia si Vlad

Poze

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Balbinaaa, daca tu zici, eu ma risc in we. Vreau neaparat ceva cu carne de vita, dar care sa nu semene a cauciuc [:D] Am sa fragezez asa carnita si fac ori musaca, orilasagne, ca ultima data am facut degeaba [bang]

Sar`na de idee ! [flo]

 

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu carnea de vitel o tin de pe o zi pe alta intr-un amestec de lapte si vin. Insa adevarul e ca noi primim carnitza de vitel de la bunicii sotzului si vitelul nu are ma mult de 4-5 saptamani cand il taie, asa ca e super fraged oricum. Carne de vita din comertz nu cumpar. Insa reteta a fost testata cu succes pe carnitza de gaina.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">
Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by mamagiuliei

Balbinaaa, daca tu zici, eu ma risc in we. Vreau neaparat ceva cu carne de vita, dar care sa nu semene a cauciuc [:D] Am sa fragezez asa carnita si fac ori musaca, orilasagne, ca ultima data am facut degeaba [bang]Sar`na de idee ! [flo]


id="quote">id="quote">Mamgiuliei, cu placere! Iti recomand sa tai carnea felii, ca sa se marineze mai bine. Sa vii neaparat cu impresii, oricare ar fi ele. [:D]------------------Numai bine,Natalia si VladPoze
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si lucrul cel mai important: sa fie vitel! adica sa fie carnea albicioasa, nu rosie de vita batrana....ca dupa aia poate fi lasata si zeama de cuie ca tot nu se fragezeste [:)]

Natalia, da, e super ideea cu kiwi, o stiu de la niste prieteni neo-zeelandezi....aauu ce buna e! [il]

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi place tare mult carne de vita la gratar.Ca sa nu iasa talpa procedez asa:iau muschi de vita cam 1 kg,il portionez.Intr-un vas yena pun carnea ,zeama de la o lamaie, zeama de la o portocala, 1 pahar de bere neagra, condimente de care am si dau la frigider pana a doua zi.A doua zi la gratar sa vedeti deliciu...

 

FlorentinaE

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...