Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Quelle 4

Recommended Posts

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am primit si eu aseara "fluturasul" de la posta pentru colet. Ca data scrie 14 Nov. Va dati seama? De pe 14 de cand este la posta, la mine a ajuns pe 21, trimise de Quelle pe 9. Aproape sa nu il mai pot returna pe celalalt. Ii [haibat] pe aia de la posta, pe cuvant!!!

Va spun maine ce si cum.... [pup]

Distribuie pe alte site-uri

Vad ca deja se inmultesc impresiile negative...

Katty merci de sfat, am sunat ieri , era tot mereu ocupat, in sfarsit imi raspunde o tanti plictisita care imi cere un nr de tel si zice ca o sa comunice plangerea mea colegilor ei si o sa ma sune...[bang]

Deci si tei ti-au trimis comanda incompleta, sincer sunt curioasa daca o sa ne perceapa cei 99 mii si la urmatoare livrare, pt ca pe factura in dreptul lor scrie 1 buc, deci nu par a fi pe comanda intreaga...

In fine, trecand peste toate, casuta de papuis e faina, e mare, eu imi imaginam ceva mult mai mic , iar Ioana mea e super incantata de ea, si-a dorit demult asa ceva.

Irina si Ioana(5 ani)

quote:Originally posted by katty

Am primit si eu avizul de la posta (azi, exact 3 saptamani), dar dintr-o comanda de 24 milioane si ceva au trimis doar de 10 milioane (deci nu e comanda completa cum am cerut!Maine il scoatem de la posta si va zic ce ne-au trimis si observatiile !Catalina & Robert-Andrei (4 ani)varsta lui Andrei [bicla]

id="quote">id="quote">Chiar eram curioasa daca i-ai convins sa trimita toata c-da o data.Se pare ca asta le e stilul de lucru.Isi permit sa faca asa,comenzile curg,clienti sunt cu duiumul....de ce nu?Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

Jasmine, m-ai intrebat ce e in catalogul cu reduceri. Nimic nou, aceleasi produse din cataloagele anterioare, dar acum la promotie. Banuiesc ca aceste cataloage de reduceri contin fix toate produsele care le-au fost comandate si returnate. Dupa calitatea materialului as spune ca este tiparit in ro.

Nu am vazut totusi capacul de WC cu pricina, banuiesc ca in momentul editarii catalogului avea o situatie incerta, probabil era pe drum!![:D]

Missy, tot respectul! Mare ambitie, mare caracter! [asia] Ai fost simpatica [flo]

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Am fost si eu aseara la posta pregatita sa ridic ditamai produsele.

Cand colo [xx(].... mi-a venit una din cele 2 bluze comandate dupa cele pe care inca le astept. Diseara ma duc sa returnez puloverul ala, ca raman cu el, daca stau dupa ei.

Deja au inceput sa ma scoata din sarite. [:(!] Din partea mea au [8]

Apropo, bluza e neagra si imi place mult si ca material si cum vine. La bluze chiar mi-am ghicit marimea [:D]

Imi pare rau ca fratele meu va trebui sa trimita cele 2 pulovere pe rand. [:(!]

dar de ce trimit cataloagele -suplimentele, sau cum s-or numi -doar la unii clienti. mie de exemplu in coletul cu capacul wc runda 3, mi-au trimis o brosura de 2 pagini cu ceva obiecte reduse (tigai si din astea) si 2 pliante cu Yves Rocher - care o fi legatura nu stiu. Catalogul cu hainele de copii, care cica apare in noiem,brie inca nu l-am vazut.

oricum daca ii cearta cei din germania ca urmare a mailului meu, nu cred ca mai vad eu nici un fel de catalog de la ei[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...