felicia_ Publicat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2006 Fetelor dragi, data trecuta am avut mana buna, sper sa mai trec cateva [gravi] pe lista! Continuarea de la capitolul 16 Lista Tutunareselor, viitoare [gravi]: adiere alexia28 astenospermie, 29 ani, sarcina recenta oprita in evolutieid="blue">id="size1"> ana_id ana_p Apollo aurelia77 alina.n Ariana1 endometrioza, o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopieid="blue">id="size1"> Bonitta fibrom uterin, chist pe ovarul drept; urmeaza laparo in 26 februarie; astenoteratozoospermieid="blue">id="size1"> Bubulina1 Cadina clubb copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; teoretic OK, 3 luni de monitorizari, programata pentru laparoscopie. Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel id="blue">id="size1"> cris2006 danotino Dianadi Diddy 29 ani,1 IA cu stimulare, monitorizare, urmeaza laparo in 9 februarie; normospermie id="blue">id="size1"> Ellis Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IAid="blue">id="size1"> Foxxy IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi; sotul oligoastenozoospermie moderata.id="blue">id="size1"> Iyoana kikilina KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; urmeaza laparo in 30 noiembrie id="blue">id="size1"> kristind urmeaza laparo in 27 noiembrieid="blue">id="size1"> lachione Laura69silk lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemieid="blue">id="size1"> Leditia lili35 endometrioza descoperita laparoscopicid="blue">id="size1"> LoredanaG Mamidevladut sarcina recenta oprita din evolutie: normospermie; mamica de baietelid="blue">id="size1"> Mada28 MadaS Madutz maria08 mihailescu teodora 30 de ani, 2 sarcini intrerupte la cerere; cicluri anovulatorii,2 stimulari,1 fara rezultat(ovulatie),urmeaza laparo in 20 decembrieid="blue">id="size1"> Mihavasoi 31 ani, infertilitate primara, HSG-trompe permeabile, CM 27-34 de zile, nici un avort, nici o sarcina, sotul-30 de ani, oligoastenozoospermie usoara compensata prin ejaculatid="blue">id="size1"> Mirelae mirella76 miruna79 mmc_nd ninocica oanaonyx Papushel Salomea astenoteratospermie severa, endometriozaid="blue">id="size1"> SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonalaid="blue">id="size1"> vali_delide 35 de ani, acum 4 ani: sarcina oprita din evolutie la 12 sapt, HSG si laparo la Giulesti, trompe cu aderente, dreapta partial permeabila, dar cu aderente pe ovar si ficat, stanga nepermeabilaid="blue">id="size1"> zambet74 Zenobia 28 ani, monitorizareid="blue">id="size1"> id="red"> Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici: marair [gravi] - mamica in curand id="size1">id="black"> [fetita] Ana madaluta [gravi] iriss27 [gravi] marinar [gravi] - "mamica de ianuarie -februarie"- id="size1">id="black"> [fetita] Emma Ioana aventura [gravi] Irinabr [gravi] Amely [gravi] - "mamica de mai-iunie"- id="size1">id="black"> Alina25 [gravi] Mcrissa [gravi] Raza de soare [gravi] kitty_nic [gravi] - "mamica de iulie-august" id="size1">id="black"> vrea sa fie surpriza pt toti, inclusiv pt ea!id="size1">id="black"> id="teal"> si proaspete gravidute : Graviduta [gravi] claucia [gravi]id="teal"> Poze1Poze2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia_ Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Mai am de facut cateva modificari, dar am zis sa aveti unde sa scrieti! Poze1Poze2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria08 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Feliciaid="red">: Multumim pentru noul capitol! Sa dea DD sa fie cu noroc si sa se lase cu cat mai multe gravidutze!!! [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitty_nic Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Feli multumim mult de tot pentru noul capitol. La ce mana buna ai avut data trecuta, am mari sperante luna asta! LauraSilk multi pupici, fata frumoasa si curajoasa. Abia astept si eu sa aflu ce valoare o sa ai azi! Poze Viitorul suna foarte bine: vine bebe! Nimic nu este intamplator. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zenobia Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Felicia, multumesc pentru capitol. Poate va fi si pentru altele cu noroc luna asta [;)] Laura, iti tin pumnii. Va pup. Zenobia[pegeam] Vine Mos Craciun!!!id="size1">id="Arial">id="red"> Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green"> Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green"> ----------------------- Love, think, helpid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia28 Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Felicia multumim pt noul capitolas. Doamne ajuta sa nu mai gasim tristete deloc printre randurile noastre si numai vesti bune si optimism! Laurici ma gandesc la tine fata frumoasa[pup] Pup toate fetele si multa bafta tuturor[pup][pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marair Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Dragele mele, pupici multi pentru voi, cu unul mai mult pentru laura Voinicu, o dragalasa care m-a sunat aseara sa imi ureze bafta.EEE, fetitta mea nu vrea sa-si paraseasca culcusul, e foarte hotarata sa mai stea la mami la burtica.Eu m-am conformat si satu cumintica, cel putin pana luni, cand Dr Tutunaru se intoarce "pe plantatie".Toate cele bune si va tin pumnii, sa va dea Domnul in curand sa aveti aceleasi "probleme" ca si mine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amely Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Marair, dulce si nastere usoara! Felicia, sa fie cu noroc noul capitol pentru toate fetele! Doamne-ajuta![amoras] Lachi...chiar telepatie! "Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." Pozici cu noi "Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"id="red"> My baby development Poze cu bebe [gravi] 14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristind Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Buna fetele!!!Se pare ca voi fi prima "laparoscopiata" dintre cele care urmeaza ...Sper ca noul capitol sa aduca cat mai multe gravidute!! Va pupic! kristin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitty_nic Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 kristind iti tin pumnii si sa dea DD sa nu fie nimic grav si bb sa vina dupa aceea fuga-fuga. Poze Viitorul suna foarte bine: vine bebe! Nimic nu este intamplator. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.