salma2005 Publicat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2006 Se poate inlocui Infant Formula cu Polyvital? asa mi-a recomandat cineva, pentru ca nu gasesc infant Formula nicaieri. Multumim de raspunsuri. salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Noiembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 22, 2006 Eu stiu ca da. Si noi folosim Polyvital pentru ca nu gasesc Infant formula. Vezi insa sa ajustezi dozele. Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geliza Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 atentie insa ca Polyvitalul are D3...este singura deosebire....si eu am luat Infant formula de pe net...calivita parca se cheama siteul Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete ________________________ "Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
salma2005 Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 multumesc pentru raspunsuri. am inceput deja cu polyvitalul; sper ca e ok. salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.