Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De cand s-a nascut varsa? Si varsa sau da un pic pe afara laptic?

Pot fi multe cauze. Cel mai bine iti spune un doctor. Sanatate!

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

buna!

eu inca nu am auzit ca un bb sa nu vomite...si alex al meu vomita cand era mic foarte mult,medicul mi-a zis ca poate mananca prea mult ori nu i s-a inkis inca stomacelul...si tot asa ne-am kinuit cu vomitatul pana ce a inceput sa stea in funduletz,atunci am inceput si diversificarea...il tzineam dupa alaptat la verticala cat mai mult....nu itzi face griji daca ia bine in greutate ca nu vomita el tot,vomita eventual surplusul de papa,dar ptr linistea ta consulta si un medic,el vazand copilul itzi poate spune mai bine

id="blue">id="Georgia">

anca[sofer] @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">

Vomita sau regurgiteaza?

Daca numai regurgiteaza sti ca este un lucru normal.Daca vomita numai lapte chiar si cu jet puternic nu este nici o problema inseamna ca ori mananca prea mult, ori este prea lacom. obligatoriu tr sa ragaie dupa fiecare masa.

Problema apare daca voma este de culoare maronie, verzuie atunci tr consultat medicul si pana la medic mare atentie cu deshidratarea. Fetita mea a vomitat dupa ce sugea la san pana la 4 luni si este perfect sanatoasa.

multa sanatate

Eu sunt o mamica panicoasa si am ajuns si la spital, pt ca fetita mea vomita la fel, mai bine zis recurgita . M-au trimis acasa si am rezolvat-o cu DEBRIDAT pana pe la 4 -5 luni, si tinuta dupa fiecare masa cu capul pe umarul meu, cam jumatate de ora,asa s-a invatat sa scoata aerul singura. Numai daca face si diaree se poate deshidrata, si mai bine suna dr. sau te duci la spital.

NU te speria ca nu vomita totul, vomita numai surplusul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...