Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratamente naturiste contra caderii parului

Recommended Posts

Fetelor am si eu nevoie de ajutor, am nascut acuma 3 luni si de vreo luna a inceput sa imi cada parul f tare si as vrea daca stiti sa imi ziceti ceva retete de masti care le pot prepara in casa sau ceva tratamente care la voi au functionat. Ca din comert am mai luat dar nici una nu a fost tare nemaipomenita.

Va multumesc anticipat![flo]

---------------------------------------

Mada si [copil] Arianna Raisa (21.08.2006)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da,eu imi fac o maioneza cu ulei de masline,pun miere si citeva picaturi de lamiie.Fac chestia asta de 2 ori pe saptamina.Cu aceasta masca poti sa si dormi daca vrei si daca poti.Pe mine ma cam deranjeaza la dormit deci stau cam 2 ore peste zi.

P.S Este normal sa iti cada parul dupa sarcina

Succes

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Anca ms de raspuns, stiu ca e normal sa cada parul, ma asteptam la asta dar eu oricum am par cam rar de felul meu si ma gandeam ca ceva masca nu strica sa mai hranesc oleaca parul, vitamine dupa sarcina am luat dar nu stiu cat si-au facut efectul.

mie imi cadea parul de ma apucase disperarea pana cand acum 2 luni am citit reteta unei masti si cum incercasem o multime de chestii m-am gandit s-o incerc si pe asta .a fost singura care a functionat: 1 lingurita ulei de ricin

1 lingurita ulei de masline ,1 galbenus de ou,2 fiole de gluconolactat de calciu si magneziu,zeama de la o jumatate de portocala.se amesteca toate si se intinde pe parul proaspat spalat si sters cu prosopul.la mine a functionat de minune sper sa te ajute si pe tine

cititi si aici mi-a fost si mie recomandat link-ul de o cunostinta, ea spune ca fac minuni tratamentele respective... eu inca nu am incercat nimic.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="size1">id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Alinutza, Gabriela ms de raspunsuri![flo][pup]

Alinutza daca zici ca e sg care a functionat am sa incerc. Trebuie sa o rog pe mama sa imi trimita fiolele alea ca aici nu cred ca gasesc.

Alinutza am o intrebare insa: cat trebuie lasata pe par?

quote:Originally posted by alinutza

1 lingurita ulei de ricin 1 lingurita ulei de masline ,1 galbenus de ou,2 fiole de gluconolactat de calciu si magneziu,zeama de la o jumatate de portocala.

id="quote">id="quote">De cate ori aplicai tratamentul pe saptamana? Eu de ex ma spal in mod normal de 2 ori la cap pe sapt. E OK de 2 ori?Dupa cate aplicari au aparut semne vizibile de imbunatatire?MelinaViata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.id="Century Gothic">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...