Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La 1 ian renunt la indemnizatia de crestere a copi

miudit2005

Recommended Posts

Pana in iunie 2007 as beneficia de indemnizatia de 800 RON pt cresterea copilului.Din 1 ian 2007 ma intorc la serviciu.Din cate am citit voi primi pe langa salariul de la firma o suma de 300 Ron , alocatia copilului va deveni 200 Ron .Se mai vorbeste de inca o suma , un stimulent de 100 Ron .Poate sa-mi spuna cineva daca voi beneficia de aceste sume cand ma voi intoarce la serviciu?Multumesc.[help][help]

miudit2005

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Acei 300 de care zici sunt de fapt stimulentul, si nu sunt 300 ci 100 [:D]

Deci vei lua 100 stimulent + 200 alocatia, pina implineste copilasul 2 ani.

Edit: Poti veni la grupul mamicilor cu copiluti de mai-iunie 2005, deduc din postarea ta ca ai un copilas de iunie 2005.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal">

id="right">

si pe mine ma intereseaza subiectul,dar nu ata din punctul de vedere al banilor (apropo, ca sa raspund la intrebare, de la 1 ian 07, stimulentul se face 100 ron si alocatia 200 ron, deci are dreptate gabitza), ci din urmatorul punct de vedere:

vreau sa ma intorc la servici dupa ce face bb un an, insa vreau sa schimb locul de munca, de fapt de asta ma si intorc la servici pt ca am primit o oferta f buna, insa din alta parte; ideea este ca nu vreau nici un minut sa mai lucrez la prima firma unde am lucrat inainte sa nasc, pentru ca s-au purtat mizerabil cu mine gravida fiind (neplatit salariile, concediul prenatal, etc).

Intrebarea mea este daca stiti cum se procedeaza cu demisia, pt ca in caz normal ar fi nevoie de preavizul de 2 sapt, dar acum, nu stiu sincer cum trebuie facut, ca direct din concediu sa merg la noul loc de munca.

va multumesc pt sfaturi

salma

Salma, in cazurile acestea preavizul dupa parerea mea poate sa se confunde cu concediu de crestere a copilului. Oricum ei si-au gasit pe perioada asta inlocuitor si doar sa nu vii din concediu ca sa lucrezi 2 saptamani.

Oricum poti sa inchei cu acordul partilor ceea ce nu presupune preaviz.

Sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu.

Sanatate si succes la noul loc de munca.

Tina si Catalin (12 August 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...