Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sarea in cap la gravidutze.... :-P

Recommended Posts

Hello cine ma poate ajuta si pe mine?Fetelor care sunte-ti mamici sau care ati auzit de chestia aia babeasca cu pusul sare in cap la gravide si daca pune mana la gura e fata daca pune la nas e baiat?s-a adeverit la vreo una dintre voi ? Ca mie la ecograf mi-a iesit 99% baiat in ianuarie o sa stiu sigur dar nu mai am rabdare.In rest am mai facut niste teste pe net care mi-au iesit fata si chestia cu sarea la fel.Ce parere aveti? Un sfat va rog [gravi]

Nicolici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna si felicitari pt bb mic din burtik.

vrei un sfat? mai ai rabdare un pic. da, no prob te poti distra cu teste si cu babisme dar nu te baza prea mult pe ele. fa-ti programare la un ecografist bun care la 13-14 sapt are mari sanse sa iti spuna exact sexul bebelusului.

pana una alta sarcina usoara!

[gravi] 27+[baietel]

Nici eu nu cred in babisme, dar mie mi-au pus vreo 5 fete sare in cap fara sa imi dau seama si a fost un haz nebun. Si s-a nimerit! Baiat am! Insa cred ca astea le facem asa pt distractie, in fond sunt sanse 50% sa se adevereasca, nu e prea mare ghiceala!

Multa sanatate tie si bebelusului!

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil] [foto]Athina

Buna, mie mi-a facut mamaia testul, fara sa stiu, bineanteles...si mi-a iesit baiat si eu am fetitza in burtik, mai am putin si nasc.

Sorei mele i-a iesit tot baiat si are fetitza de asemenea...asa ca...

Sanatos sa fie bebelul, ca nu conteaza ce este!

Pupicei, Ingeras [gravi]36+ [fetita] Maya Maria

quote:Originally posted by ingeras26a

Buna, mie mi-a facut mamaia testul, fara sa stiu, bineanteles...si mi-a iesit baiat si eu am fetitza in burtik, mai am putin si nasc.Sorei mele i-a iesit tot baiat si are fetitza de asemenea...asa ca...Sanatos sa fie bebelul, ca nu conteaza ce este!Pupicei, Ingeras [gravi]36+ [fetita] Maya Maria

id="quote">id="quote">[cool][cool]mi-ar placea un subiect de genul MythBusters![gravi] 27+[baietel]

quote:Initial creeata de Nicole_Bebe

Hello cine ma poate ajuta si pe mine?Fetelor care sunte-ti mamici sau care ati auzit de chestia aia babeasca cu pusul sare in cap la gravide si daca pune mana la gura e fata daca pune la nas e baiat?s-a adeverit la vreo una dintre voi ? Ca mie la ecograf mi-a iesit 99% baiat in ianuarie o sa stiu sigur dar nu mai am rabdare.In rest am mai facut niste teste pe net care mi-au iesit fata si chestia cu sarea la fel.Ce parere aveti? Un sfat va rog [gravi]Nicolici

id="quote">id="quote">Nicole, fii serioasa!!! Stiu ca esti nerabdatoare sa afli ce ai in burtik, dar mai ai putintica rabdare si-ti va spune medicul...astea-s basme de adormit copiii si nu cred ca poti apleca urechea la asa ceva...Cat despre testele de pe net...eu ma indoiesc...mi-am facut multe si a iesit mereu fetita, dar e BAIAT sigur...prea, prea sta cracanat la eco si mi s-a spus de multe ori, de catre 3 meidci diferiti...Asa ca...Bucura-te de sarcina si multa sanatate si pentru tine si pentru bb-ic mic... [floare3]Oanaid="red"> [gravi]35+ cu [baietel] Denis Cristianid="red">Disney bbid="blue">
Personality can open doors, but only character can keep them open!id="red">

[:-)))] N-am crezut niciodata... Si mi-au facut-o si mie... a iesit baiat.Mi-au facut si cu verigheta, atarnata de un fir de ata (habar n-am ce si cum)... tot baiat.Imi spuneau ca am burta tzuguiata, ca nu m-am patat pe fata, ca de la spate nici nu se vede ca's gravida... asta inseamna ca am... baiat.Iar la eco era fata de la prima eco (la 16 sapt.) pana la ultima... Si fata a fost!Sigurul care a spus ca am fata, pana sa fac eco, a fost tata... care cica a innimerit-o si la mine, si la fratii mei. Dar fara prostii din astea... pur si simplu a zis ca bb e fata de cand i-am spus ca's gravida.Acum nu s-a mai exprimat nimeni, in nici un fel, dupa ce au dat gres prima data... Si acum am doi baieti [:D]

id="right">id="size1">

O sa va vina sa radeti dar la mine s-a adeverit. Am o colega la birou care a pus sare in cap la toate colegele mele gravide (au fost vreo 4 in ultimii 3 ani) si la toate s-a adeverit. Cred ca are ea mana buna.

Sarea mi s-a pus cand eram in luna a 2-a, pana sa aflu de la ECO sexul copilului.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)id="green">

Fetelor vin de la ecograf desi am doar 15 saptamani am fost la un ecograf 3d si din nou mi-a spus ca o sa am un baietel [gravi]...sunt tare fericita sper sa fie bie pana la capat.Pupici si sper sa am o nastere usoara...astept sugestii din partea voastra si recomandari despre unde ar fii bine sa nasc?ce spital din bucuresti imi recomandati si ce doctor?

Nicolici

Si mie mi-au facut testul cu sarea fara sa stiu si era toata lumea bucuroasa ca o sa am un baiat...si acum am o fetita de toata frumusetea! Nu te mai lua dupa babisme, sotului meu atat ii bagasera in cap ca e baiat dupa "semne" ca se obisnuise cu ideea si cand i-au spus la ecograf ca e fetita a fost foarte dezamagit! Acum e mandru de patita lui!

carla2005 [mamica] de [bebic]Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...