Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Fetita mea s-a nascut cu hemoglobina 14, apoi a scazut la 10.8 si din cauza asta a primit 2 transfuzii cat timp eram inca in maternitate. Asta s-a intamplat pentru ca eu am fost izoimunizata (incompatibilitate de Rh), deci ea s-a nascut cu anemia asta hemolitica. Tu ar trebui sa vezi ce fel de anemie are fetita ta (mai poate fi vorba si despre o anemie feriptiva, desi mi se pare putin probabil)si functie de asta pediatrul va stabili tratamentul. (fetita mea primeste fier hausmann+vitC, de la 2 saptamanai, acum are 8 luni).

Parerea mea este neavizata, tu ar trebui sa discuti cu pediatrul.

Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca te ajuta raspunsul meu, dar iti voi spune cazul meu. Acum am 37 ani. Insa din copilarie am tot avut probleme cu anemia. Mi s-au tot dat pastile de glubifer sau sirop feronat. Am avut mereu hemoglobina 8,8- 9,2 . Mai mult nu mi-a crescut niciodata. Imi spunea mereu doctorul ca nu stie cum merg pe strada. Acum ceva timp mi-am repetat aici in germania analizele si medicul de familie s-a speriat cand a vazut ca la varsta mea am hemoglobina 8,8. Asa ca m-a pus la pefuzii . Saptamanal primesc prin pefuzie intravenos doua doze de fier. De fapt este o fiola de fiet plus 100 ml clorura de sodiu. Dupa 12 fiole de fier mi-a crescut hemoglobina la 9,4 . Iar acum cvontinui cu inca o repriza de 12 fiole. Trebuie insa sa ii faca contolul si la continutul de fier din snage. La mine la primele analize nu au gasit aproape nimic. Mi-au scris pe buletinul de analize mai mic de 3 . normal fiind dupa cate am inteles 22. dupa prima repriza de fier imi crescuse la 7 si eram mandra. insa doctorita mi-a zis ca pana nu ajung la niormal nu am sanse sa scap de perfuzii. sotul meu rade de mine pt ca de la cate intepaturi am primit bratele mele arata ca la un drogat. Acum mai am inca o fiola de facut si imi refac si analizele . sper sa fie de data asta mai bine.

cam asta ar fi situatia mea.

lili_ka

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...