Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parfum in vrac

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by roxanaz

e prima oara cand aud de asa ceva...unde e oferta aia? ca mi se pare ca nu e prea ok, orice parfum original are sticlute standard.Roxana

id="quote">id="quote">na ca te-am gasit aici[:D]Pai cine spune ca e original??Sunt contrafacute,cu miros asemanator celui original si tzin mai putin,ca miros.Dar sunt mult mai ieftine.In Mall am vazut,puse in niste sticle mari,ca niste dozatoare.Nora__id="blue">Comorile Norei__id="red">[comoara] Noi doiid="red">[amoras] Costume carnavalid="red">[majoreta] Noutatiid="red">[foto]-------------------------Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!id="blue">
Distribuie pe alte site-uri

Cind e vorba de parfumuri,m-am respectat intotdeauna[bis]..adica dai un ban dar stai in fata...[hippi] Si n-ar fi numai asta,pe mine personal,un parfum bun,ma binedispune,ma face sa ma simt altfel...nu stiu,imi confera o senzatie de bine [ispita]

Pai daca la unul original,odata inceput tre sa-l termini intr-o perioada determinata(ma refer pina in 6 luni,ca sa nu zic 1 an)ca dupa, oricum isi pierde din esenta si nu mai miroase ca la inceput,pai cu unul din asta,poti sa-l torni tot din prima...

a, de alea e vorba? ca din ce am vazut erau cu nume generale, nu contrafacute. in fine, scuze ca nu pot contribui cu nimic la subiect, eram doar nelamurita. (Norico ma perdusei pui? :))id="size1">Roxana

id="quote">id="quote">Ma rog...se numeau tot asa,ca alea originale...pai da...treci acasa si zi cum preferi kelnerii aia,sa comandam din timpid="size1">[:D]Lunna....cat despre miros...mai bine vezi pe loc,care ti-ar place.Aici fiecare isi va zice propriile preferinte,deci vei avea o lista luuuuunga cu toate parfumurile.Nora__id="blue">Comorile Norei__id="red">[comoara] Noi doiid="red">[amoras] Costume carnavalid="red">[majoreta] Noutatiid="red">[foto]-------------------------Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!id="blue">

quote:Originally posted by Nora__

id="quote">id="quote">na ca te-am gasit aici[:D]Pai cine spune ca e original??Sunt contrafacute,cu miros asemanator celui original si tzin mai putin,ca miros.Dar sunt mult mai ieftine.In Mall am vazut,puse in niste sticle mari,ca niste dozatoare.Nora__id="blue">Comorile Norei__id="red">[comoara] Noi doiid="red">[amoras] Costume carnavalid="red">[majoreta] Noutatiid="red">[foto]-------------------------Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!id="blue">
id="quote">id="quote">Eu aici te cam contrazic,eu nu am auzit ca ar fi contrafacute,acuma cred ca depinde si de unde le iei,si oricum cred ca tine mai mult decat un parfum de la avon .Intr-adevar exista si optiunea sa-l iei gata ambalat,insa mai era si varianta asta in vrac,unde ti-l pune dupa cate am inteles intr-o sticluta cu pulverizator la fel ca cele gata ambalate.Danaid="purple"> [RO] Paulid="purple">(6) [auto] Ana Mariaid="purple">(2)id="purple"> [fetita]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...