miria_cristina Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Prajitura rapida Ingrediente: 1 ou 11 linguri de zahar 11 linguri de ulei 200 ml. iaurt 11-13 linguri de faina (depinde cat de consistenta vreti sa fie) 1 varf de bicarbonat de sodiu (stins cu otet), rom si/sau vanilie coaja de lamaie rasa si/sau coaja de portocala Umplutura: branza sau mere ori dovleac. Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele de mai sus. Jumatate de compozitie se pune la copt pana se rumeneste, se scoate se pune amestecul de branza, mere, dovleac etc. si se rastoarna restul de compozitie. Se da la cuptor si se scoate dupa ce se rumeste bine. Se pudreaza la alegere. Daca doriti puteti sa faceti doar cu fructe pe deasupra. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
miria_cristina Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Apoi, mai sunt: Papanasii, Prajiturile cu fructe, Cornuletele, Turta dulce, Biscuitii, Laptele de pasare,... dar le gasesti frunzarind nitzel topicele. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
elbi Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 uite, incearca biscuitii cu ovaz, prajitura cu mere, retetele nataliei (deserturile nataliei). incearca totusi sa nu folosesti prea mult zahar, margarina. gandeste-te si la dintisori... mai degraba fructe... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
bubu05 Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Clatite pufoase (de la deserturile Nataliei), sunt preferatele puiului meu. Papanasi fierti si tavaliti prin pesmet, tort cu mere(blat de pandispan, 1 kg de mere, ornat cu frisca), budinca de gris(tot pe-aici am gasit si eu reteta, delicioasa), budinca cu paste, branza de vaci, stafide si coaja de lamaie. Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.