Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Recommended Posts

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2">

[medic] : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe]

Scutece...id="size2">id="purple">

(99) (98) (97) (96) (95) (94) (93) (92) (91) (90) (89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) ( 14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

id="size1">

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

23 oct - mandykschid="purple">: [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple">: [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple">: [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> : [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple">: [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple">: [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple">: [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple">: [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple">: [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple">: [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple">: [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple">: [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple">: [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - [gravi] mimi dumyid="purple"> : [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">: [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple">: [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">:[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">: [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - [gravi] gandacelid="purple">: [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - [gravi] corapid="purple"> (DPN:5.05.2007): [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">: [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">+bradoid="purple">: [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - cristinamhid="purple">: [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">: [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">: [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),

[copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple">: [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple">: [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple">: [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">: [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - [gravi] Ina869id="purple"> (DPN:29.05.2007): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">: [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

30 nov - simona dragusinid="purple">: [bibe]Patricia Andreeaid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">: [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">: [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">: [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - danida77id="purple">: [bibe]Nicholas Christianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">: [bibe]Elise-Stefaniaid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoe Nicoleid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">: [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">: [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">: [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple">: [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">: [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">: [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">: [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - Angi75id="purple">: [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">: [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">: [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="blue">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

Special guest star: Pisi_si_boscuid="green">[pis]

id="size2">

Asteptam vesti de la urmatoarele membre:

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

27 oct - [gravi] ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Ia uite, subiect aniversar!! Traisca gasca noastra ajunsa la 100 de scutece!!!![bum][bum][bum]

Reiau postarea anterioara din celalalt scutec:

Pai Melkule drag, ar cam fi cazul sa ne vedem...ia sa te manance rotile in sens pozitiv si chiar sa vii pe aicea, ca e tare dragutzel Parcul Circului. Numai nu azi, ca merg sa las bufnitza la mama si a poi merg la[bum][bum]BIBLIOTECA!!!!!!!!!!!

Da' tu mess nu ai?

EDITEZ: Fee- ata rosie adica siragul rosu de corali i l-a stricat Adila la mare si de atncea nu i l-am mai pus la loc. Deci acum 4 luni.[:D]

Cu increderea...hmmm. Io pe Sarah o las cam peste tot, cu mici restrictii gen aragaz - btoane, ca partea externa e de-aia de nu se incinge rau, balcon, florile si plantele de la mama, prize -desi au aparatoare, tot ii explic ca nu e voie, dar e pasionata de cele de telefonie, de tip vechi, WC -aici e mai greu ca tot asa e pasionata de el.

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

reiau mesajul :

Buna ziua si de la noi !

melku , asa face si Daniel ;cand il iau in brate imi da niste palme , eu zic ca asa se exprima pt ca apoi ma ia de fata si ma pupa ( mai bine zis ma baleste ) .Eu ii zic ca nu este bine , ii iau mana si fac mamai - mamai ( adica mangaiat)

tania , asa fac si eu , sotul mi-a zis ca, acum avand un an sa nu mai gasesc pretexte sa ii cumpar ceva in fiecre luna .Dar zau ca nu pot sa ma abtin [:D].Stai sa vezi in luna decembrie : e mos nicolae , apoi al doilea prenume e Nicolas si pe 11 dec e sf Daniel , o sa inebuneasca barbata-miu.

Nastea, stai linistita ca nici al meu nu mananca singur , suzeta nu a vrut iar cu bibe pentru noi e confortabil asa ca nu ma deranjeaza.

Buluci , eu ma culc destul de tarziu( pe la ora 1) , mai fac cate ceva pentru birou si ma tresesc pe la ora 7 .

Polluri :

1.Ata rosie pana la ce varsta i-o lasati?

2.cum facem sa aibe incredere in ei ?Adica , de exemplu el este tare cercetas si si-ar baga mainile peste tot iar eu tot ii zic , nu te duce acolo, ca o sa cazi etc..stiu ca nu este bine (am citit n carti ) dar mi-e frica sa nu se loveasca desi stiu ca cel mai bine pentru el este descoperirea facuta de el (cu bune sau cu rele )

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »

<VIII p.1114>

Io i-am dat ieri piure de cartof cu putina conopida pentru gust -facut ca pentru adulti cu lapte, unt, de toate + piept de pui la gratar. A halit fii-mea cea mofturasa de a spart! deci ne reorientam catre mancare cu gust! In limite bebelusesti, normal.[:D]

Maine vreau sa-i fac spaghete cu sos bolognese. Suna bine, nu? Si carcaval ras deasupra...Aoleu, mai bine nu ziceam, ca mi-e pofta de mor si io-s in cuuuura![pofta][pofta]

EDIT: Feliutza, pune te rog si link catre subiectul de LMA al Racheliei pufoase! [il]Ca nu este!

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Nokiiiiiiiiiiiiiiid="red"> bestiala Sararica cum da din fundulet!! Mi-a inseninat ziua ce mai!

Taniutzaid="red"> ai primit mailul de la mine? Astept raspuns [pup]

Feeid="red"> ce e ata rosie????

La noi a venit in sfarsit o asistenta de aici sa o vada pe miss! Ca de mai bine de 2 luni o asteptam. Am povestit cate in luna si in stele ( in principiu legat de missa) dar nu neaparat chestii medicale, m-a compatimit de mama focului ca am nascut prin cezariana ( desi incercam sa ii explic ca pe mine nu m-a deranjat asa de tare), am baut o cafeluta impreuna si a mai plecat dupa vreo 2 ore! A fost tare impresionata femeia ca la parterul casei unde stam a vazut ea ca locuieste un celebru actor olandez si incerca sa imi explice asta...eh i-am zis ca stiu ca doar e proprietarul nostru, iar cand a aflat ca avem dvd-urile lui cu dedicatie am impresionat-o la culme. Poate o veni mai des...

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Povestea nasterii

quote:Originally posted by Noki_Lara

Io i-am dat ieri piure de cartof cu putina conopida pentru gust -facut ca pentru adulti cu lapte, unt, de toate + piept de pui la gratar. A halit fii-mea cea mofturasa de a spart! deci ne reorientam catre mancare cu gust! In limite bebelusesti, normal.[:D]Maine vreau sa-i fac spaghete cu sos bolognese. Suna bine, nu? Si carcaval ras deasupra...Aoleu, mai bine nu ziceam, ca mi-e pofta de mor si io-s in cuuuura![pofta][pofta]EDIT: Feliutza, pune te rog si link catre subiectul de LMA al Racheliei pufoase! [il]Ca nu este!Poze cu Sarah si mami [mamica]Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3Varsta Sarah

id="quote">id="quote">Nokiid="red"> si fi'miu papa gratar si piure ca pentru noi dar nu-i pot da zilnic acelasi lucru !Spaghetele cum i le dai ,ca avem aceeasi problema cu bucatelele in mincarica ,eu i-am facut fidea cu lapte ,paste cu brinza de vaci si le-a scuipat imediat ,asa ca am bagat blenderul in functiune!ORLANDO_ANDREAS (9.12.2005) si MAMI MADA POZE 10 LUNI

ma uimiti. cum adik mananca gratar? cu ce ca parca orlando si saralina nu erau din categoria plini de dinti. sau gresesc? nic nu pap nimic neblenderuit total, dar nimic. ba da, tine painica in gura pana o inmoaie de tot, apoi o inghite. Nici nu-l fortez dandu-i ceva neblenderuit ca gingiile sunt inflamate, e un chin pt el sa morfoleasca ceva.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita

filme cu puiutul meu, Nichita

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...