Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

3 dorinte secrete de Craciun

Recommended Posts

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se pun si cele imposibile?[pegeam]daca da una dintre acestea este ca tatal meu sa fie iar printre noi

2 sa fim sanatosi

3 sa-mi aduca mosul cereceii pe care i-am vazut si l-am rugat sa ii puna in sacul lui de craciun

UN CRACIUN FERCIT VA DORESC (ca tot e vorba de craciun) si sa vi se implineasca dorintele

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Distribuie pe alte site-uri

Dorinta cea mai mare si nerostita este ca tata sa fie iarasi alaturi de mine,macar pentru o zi,in ziua de Craciun....offf...

Dar cum este un lucru imposibil imi doresc pt mine si toti din jurul meu:

Iubire;

Fericire;

Sanatate.

Sunt dorinte arzatoare,pe care doresc sa le simt pe deplin,sa domneasca multa liniste printre noi,sa nu mai existe ura,certuri,competitii distructive.

Sa fim cu totii o mare familie.

Sorina&Alexaid="red">[zana]

Dorinte secrete ? Da... Ar fi cateva !!

Copiii mei sa fie sanatosi , fericiti , sa aiba o viata frumoasa si cumpatata ,sa fie iubiti , sa devina parinti buni pentru copii lor..... si eu o bunicuta moderna si deschisa la tot ce este nou pentru a putea discuta cu nepotii , fara sa devin cicalitoare si plictisitoare .

Dar , pana voi ajunge bunicuta , imi doresc sa fiu sanatoasa ,fericita , sa iubesc si sa fiu iubita ,pentru ca mai sunt.......foarte multi ani si viata merita traita , cu bune , cu rele , cu dragoste si intelegere . Viata este cel mai de pret dar si merita sa o traim frumos ! Va doresc CRACIUN FERICIT !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...