Administrators desprecopii Publicat Noiembrie 23, 2006 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 23, 2006 Ce dorinte secrete si poate ne-rostite inca aveti pentru Craciun? 3 doar... Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> NOU:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idaira Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Sparg eu gheata...iar dorintele mele nu sint secrete: 1. sa fiu sanatoasa(eu si familia mea) 2. sa pot face un copil sanatos 3. sa ma realizez profesional Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luizza Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Se pun si cele imposibile?[pegeam]daca da una dintre acestea este ca tatal meu sa fie iar printre noi 2 sa fim sanatosi 3 sa-mi aduca mosul cereceii pe care i-am vazut si l-am rugat sa ii puna in sacul lui de craciun UN CRACIUN FERCIT VA DORESC (ca tot e vorba de craciun) si sa vi se implineasca dorintele Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorina-Alexa Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Dorinta cea mai mare si nerostita este ca tata sa fie iarasi alaturi de mine,macar pentru o zi,in ziua de Craciun....offf... Dar cum este un lucru imposibil imi doresc pt mine si toti din jurul meu: Iubire; Fericire; Sanatate. Sunt dorinte arzatoare,pe care doresc sa le simt pe deplin,sa domneasca multa liniste printre noi,sa nu mai existe ura,certuri,competitii distructive. Sa fim cu totii o mare familie. Sorina&Alexaid="red">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_daneza Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 1.Eu si cei dragi sa fim sanatosi . 2.Sa il petrec cu barbatul iubit. 3.Sa fac un baiat . Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 1. sa fim sanatosi 2.sa indeplinesc un vis 3. sa se indeplineasca primele doua! Va doresc un Craciun fericit! Redati-mi viata!id="red">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 1 Sanatate 2 Un 3 Iubire Mirela [flo]id="brown">id="size1"> Vine Craciunul!id="size1">id="brown"> [pegeam] Praying for a miracle!id="size1">id="brown"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Una singura, doar una: Angela sa se faca bine. Marius Pernes www.marius.rdsor.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coltofeanu Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Dorinte secrete ? Da... Ar fi cateva !! Copiii mei sa fie sanatosi , fericiti , sa aiba o viata frumoasa si cumpatata ,sa fie iubiti , sa devina parinti buni pentru copii lor..... si eu o bunicuta moderna si deschisa la tot ce este nou pentru a putea discuta cu nepotii , fara sa devin cicalitoare si plictisitoare . Dar , pana voi ajunge bunicuta , imi doresc sa fiu sanatoasa ,fericita , sa iubesc si sa fiu iubita ,pentru ca mai sunt.......foarte multi ani si viata merita traita , cu bune , cu rele , cu dragoste si intelegere . Viata este cel mai de pret dar si merita sa o traim frumos ! Va doresc CRACIUN FERICIT !! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ortansa Postat Noiembrie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 23, 2006 Marius,multa sanatate Angelei.Sper ca nu e ceva grav. sorry de offtopic. Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru) id="Century Gothic">id="size2">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.