Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

De o saptamana i-am introdus lui bebe suc de morcov combinat cu suc de mar, dar nu stiu ce fructe sa mai adaug. Medicul lui mi-a spus sa adaug suc de pere, apoi de portocale. Numai ca am auzit ca para baloneaza, portocala da eritem fesier si ca ar fi mai bine sa-i adaug piersica, apoi mandarina. Nu stiu ce sa fac! Impartasiti-mi experientele voastre!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai daca o sa iti hranesti copilul dupa cum spune pediatru o s aramana nemancat [:D]. Glumeam important este sa asculti toate sfaturile si sa faci ce simti tu ca e bine ptr bebeul tau. Noua desi pediatra ne-a spus nimic crud(fructe, legume) pana la 9 luni cioaca dupa o saptamana am inceput s aii bag eu copilului meu crud. am inceput cu mere, pere, banane, piersici, prune, caise, ananas. Dar asta la 6 luni cei drept. Si acum imi pare rau ca am inceput cu fructele si nu cu legumele ptr ca a luat destul d egreu legumele fiind obisnuit cu gustul dulceag. Asa ca am inceput cu piureuri d efructe nicidecum cu sucuri si apoi cu piureuri de legume. Supa chioa nua mancat niciodata. Iar la un an manca absolut de toate fara fasole boabe si varza. Si bineinteles porc si mezeluri. In rest mananca absolut d etoate. ce am tinut cont ce a zis dr pana la un an nu i-am pus sare in mancare decat ulei d emasline dupa un an si sare. Si acum la 1 an si 5 luni evitam condimentele si prajelile.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Kiwi si bananele sunt alergene si se introduc mai tarziu.

Eu i-am dat Alexiei fructe de la borcanase Hipp.Si am mancat pere,piersici si caise .Daca iti permiti sunt mai bune si mai sigure caci fructele din supermarketuri(ma refer la piersici, pere)in perioada asta sigur au conservanti ca sa arate asa proaspete.

Casiana si Alexia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...