Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

seminte de pin

manon

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

semintele de pin care se pun in mincaruri nu cresc in Romania .. sunt pini mediteraneeni..

Pinii din Ro fac acei muguri de pin puternic parfumati din care se face sirop...

Deci daca vrei seminte de pin http://www.madiventura.it/pages/frutta_secca/pinolo.htm

le gasesti in supermarket, acolo unde sunt stafidete, alunele ...

daca vrei muguri de pin

http://www.formula-as.ro/reviste_620__88__mugurii-de-brad-si-de-pin-.html

gasesti la Plafar

Distribuie pe alte site-uri

[flo] multumesc pentru informatii (am invatat ceva!!) dar la raioanele specializate din carrefour, megaimage,... nu am gasit asa ceva iar personalul s-a uitat lung cand am intrebat despre...

la plafar mi s-au recomandat mugurii de pin, de unde am tras concluzia ca produsul nu e familiar comerciantilor nostri. totusi, chiar sa nu gasesc in bucuresti...??? poate stie cineva unde anume, please, help, thanks.

Vezi in supermagazinele cu patroni arabi sau turci ... sau unde de obicei gasesti marfuri mai exotice .. sa le zicem asa... Vinzatoarele nu sunt familiarizate cu nimic.. ca dehhhhhh asa au fost si vor fi mereu...

Nici aici unde chiar cresc in pomi nu se gasesc mereu si nici in toate supermagazinele .. deci cum se nimereste...

• 2 weeks later...

Si aici sint f scumpe semintele de pin kg ajunge in jur de 45 de dolari canadieni.

mcm nici eu nu inteleg de ce sint asa scumpe?[bang]Eu le folosesc la mincaruri (decorez cind e gata platoul de ex)le prajesc si pun si migdale prajite ,dau un aspect f frumos.Si la gust sint bune[;)].

Manon cum ti-au zis si fetele cauta la un Mega image sau la La fourmi cu siguranta vei gasi [;)].

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...