OrbuGabi Publicat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2006 Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca stiti cumva cum sa scap de un herpes care mi-a iesit la gura pe buza de sus si ma enerveaza tare,stau cu buza umflata .Stiti cumva cum sa scap de el mai repede?Eu m-am dat cu nidoflor crema nu stiu cu ce altceva as putea sa ma dau.Va rog sa ma ajutati. Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005) poze[foto]si filmuleteid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Fugi la farmacie si ia-ti Zovirax. E putin mai scumputz, dar te ajuta MULT. Si cand mai simti ca sta sa-ti apara un herpes, da repede cu Zovirax! Atentie! Da doar pe zona afectata. E f puternic si sa nu-ti arzi buza in jurul herpesului! Bafta! ___________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Asa arata: http://www.gsk.com.pl/produkty/img/zovirax-krem.jpg ___________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OrbuGabi Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Multumesc mult Tzuni acum ma duc la farmacie sa imi iau. Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005) poze[foto]si filmuleteid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Si nu uita sa tii regim alimentar leger si cu multe lichide ca sa elimini toxinele. De asemenea odihneste-te pentru ca oboseala inseamna tot acumulare de toxie in corp. Sper sa iti mearga cu Zovirax, pentru ca eu am incercat de cateva ori cand era pe cale sa imi iasa si ca urmare nu mi-a mai iesit in locul respectiv, ci in altul! Asa ca daca nu elimini cauza ai putea avea surprinze. De fapt orice unguent cu Aciclovir (asta contine si Zoviraxul) e bun pt herpes. Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue13 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 un cub de gheata (invelit intr-o batista, de preferat) pus pe locul cu pricina face minuni. Se tine cam 45 min - 1 h Cel mai eficient este in prima faza a infectiei, atunci cind simti senzatia de mincarime pe locul unde o sa apara herpesul. Daca aplici cubul de gheata la timp, ai mari sanse sa nu mai apara deloc Dupa ce a aparut herpesul, gheata va ajuta sa se vindece mai repede Virusul Herpex simplex tip I (care provoaca leziuni de obicei in jurul gurii) ramine latent in organism dupa ce a fost contractat, si se manifesta de obicei in perioade de imunitate scazuta, provocata de stres, expunere la soare, apropierea menstruatiei, lipsa vitaminei B12, etc Ca masuri de prevenire - ia vitamina B12 (sau un complex B care sa contina B12), vitamina C (intareste sistemul imunitar, si grabeste vindecarea daca a aparut), evita cafeaua , ciocolata si nucile/migdalele/alunele (contin arginina, un amino-acid care favorizeaza dezvoltarea virusului) Zovirax/Aciclovir - sunt bune, dar par a-si pierde din eficienta in timp, cel putin asta am observat eu Ah, si ai grija sa te speli pe miini dupa ce atingi "bubitza" - virusul este extrem de contagios, si se poate extinde si la ochi, daca-i atingi cu miinile murdare iti doresc vindecare rapida ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexuta2005 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Zoviraxul e cel mai bun! Daca iti dai imediat cand simti ca te ustura buza,semn ca o sa iasa herpesul, nu mai apare. Casiana si Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Pe langa ce-ai zis fetele, mai stiam de Tinctura de propolis. Tamponezi locul de la primele semne si nu maiapare sau trece mai repede. Iar Tinctura de usturoi ridica imunitatea in cazul recidivelor dese. Atentie, ca se ia foarte usor in perioada eruptiva! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Sunt mai multe unguiente care contin Acyclovir.Sunt f bune pentru herpes!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> ( mai 2004)id="green">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Iar daca urmezi tratament homeopat poti sa nu mai faci deloc. Eu faceam si de 2 ori pe luna, in functie de sesiuni, examene grele, etc, iar dupa tratament homeopat nu am mai facut timp de 13 ani. E ceva, nu? Multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.