okusan Publicat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2006 id="blue">[grup]credeti ca ceea ce li se intampla copiilor nostri este plata ptr ce am gresit noi parintii in trecut?sau pur si simplu ni le da dumnezeu sa ne intarim?destin karma?cum sa i spun?cand eram copila ma certam des cu fratii de ca intre copii mama de stresata ce era din cauza noastra a aruncat vorbe dure ca acum in prezent sa se adevereasca![V]"sa plecati in 4 colturi ale lumii(suntem 4 frati)si sa va intalniti rar ca poate atunci va veti intelege si nu va mai aud certandu va"atat a fost am crescut ne am facut mari si ce credeti suntem departe unul de altul si in zece ani nu am reusit sa ne intalnim toti odata sa stam la o masa si sa ne povestim.am zis ca doar e o intamplare sau asa e destinul,dar ceva ma face sa gandesc ca blestemul de mama se prinde[xx(]am fost casat. in romania un an ce sa zic am dus o greu el sa dovetit a fi prieten bun cu prietena mea si cu alcool totodata,si au ramas impreuna,iar mama atunci a zis "sa pleci cat mai departe sa iti gasesti fericirea,ca sa nu te mai vad suferind"si ce credeti?imediat am plecat din tara si la departare mi am gasit intradevar fericirea![amoras]credeti in blesteme?eu una da,asa ca aveti grija ce spuneti micutului vostru la nervi![bang]va pupic okusan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAMONELLA Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Okusan intradevar asa se spune....Mai ales daca e venit de la mama...poate nu a vrut sa va blesteme,dar a spus-o probabil la suparare,si chiar si-a dorit acel lucru in momentul acela.Dar nu cred ca a vrut sa va blesteme.De aceea trebuie sa fim atenti la ce spunem cand suntem nervosi si suparati,pentru ca s-ar putea adeveri. Imi pare rau ca treci prin asta[pup]! NUNTA 28.05.2005 http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzitziri Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Okusan, tot tu spui la un alt subiect ca esti foarte foarte indragostita..uite ca totusi nu s-a terminat cu un 'blestem'...adica ce a fost a fost, dar acum totul spui tu ca e foarte frumos Mie mi s-a intamplat ca mama sa imi zica "nu o sa ai trai bun cu x" - si nu am avut, dar asta nu pentru ca m-a 'blestemat' ea, ci doar pentru ca a avut suficient fler ca sa isi dea seama de caracterul persoanei respective. Eu nu cred in blesteme, ci doar in lucruri spuse la suparare. Asa zicea si mama cand ma certam cu fratele meu "voi nu o sa va intelegeti decat dupa ce o sa mor eu"..si nu a fost blestem, dar ea a murit si noi ne-am apropiat mai tare acum (poate si pe ideea ca ne avem doar unul pe altul) eu nu cred in blesteme, si cu atat mai mult in cele spuse de persoanele care te iubesc.Iar pentru mine blestemul e ceva negativ, a dori cuiva raul, iar ce ti-a spus tie mama ta "sa pleci cat mai departe sa iti gasesti fericirea,ca sa nu te mai vad suferind" - mi se pare o vorba de bine si in nici un caz una de rau, ca pana la urma ce parinte vrea sa isi vada copilul suferind?[floare3] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an-k Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Mie mereu imi zicea bunica mea -Dumnezeu s-o odihneasca- "sa-ti dea dumnezeu copii ca tine!", io totusi sper ca ceva mai cumintzi[:D] Nu cred in blesteme! Cred in Dumnezeu! anca si micutza Bianca(14/03/2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okusan Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 quote:Originally posted by tzitziriOkusan,tot tu spui la un alt subiect ca esti foarte foarte indragostita..uite ca totusi nu s-a terminat cu un 'blestem'...adica ce a fost a fost, dar acum totul spui tu ca e foarte frumos [:)]Mie mi s-a intamplat ca mama sa imi zica "nu o sa ai trai bun cu x" - si nu am avut, dar asta nu pentru ca m-a 'blestemat' ea, ci doar pentru ca a avut suficient fler ca sa isi dea seama de caracterul persoanei respective.Eu nu cred in blesteme, ci doar in lucruri spuse la suparare. Asa zicea si mama cand ma certam cu fratele meu "voi nu o sa va intelegeti decat dupa ce o sa mor eu"..si nu a fost blestem, dar ea a murit si noi ne-am apropiat mai tare acum (poate si pe ideea ca ne avem doar unul pe altul)eu nu cred in blesteme, si cu atat mai mult in cele spuse de persoanele care te iubesc.Iar pentru mine blestemul e ceva negativ, a dori cuiva raul, iar ce ti-a spus tie mama ta "sa pleci cat mai departe sa iti gasesti fericirea,ca sa nu te mai vad suferind" - mi se pare o vorba de bine si in nici un caz una de rau, ca pana la urma ce parinte vrea sa isi vada copilul suferind?[floare3]id="quote">id="quote">asa este dar eu totusi cred ca ceva din vorbele mamaei mele sau adeverit,eu nu sunt deloc furioasa pe mama mea pacat mi ar fi inaintea lui dumnezeu tot respectul si toata dragostea ptr mama mea,[il][biz]uite acum imi este bine si sunt fericita![il]okusan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okusan Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 quote:Originally posted by an-kMie mereu imi zicea bunica mea -Dumnezeu s-o odihneasca- "sa-ti dea dumnezeu copii ca tine!", io totusi sper ca ceva mai cumintzi[:D]Nu cred in blesteme! Cred in Dumnezeu!anca si micutza Bianca(14/03/2005)id="quote">id="quote">id="blue">si eu cred in dumnezeu,dar daca ai citi poruncile acolo este scris sa nu blestemi,de ce crezi ca este scris asa ceva?pentru noi oamenii nu crezi?am citi foarte multe carti despre religie,intruna din ele chiar scrie"vai de femia ce isi blesteama pruncul!"sunt legii ale domnului si cred in puterea blestemului de mama,.ce sa zic dumnezeu ni le da pe toate in cele din urma nu?[grup]mersi de mesaj,pupiciokusan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okusan Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 quote:Originally posted by RAMONELLAOkusan intradevar asa se spune....Mai ales daca e venit de la mama...poate nu a vrut sa va blesteme,dar a spus-o probabil la suparare,si chiar si-a dorit acel lucru in momentul acela.Dar nu cred ca a vrut sa va blesteme.De aceea trebuie sa fim atenti la ce spunem cand suntem nervosi si suparati,pentru ca s-ar putea adeveri.Imi pare rau ca treci prin asta[pup]!NUNTA28.05.2005http://photos.yahoo.com/ramon_ramonelid="quote">id="quote">id="blue">id="size3">id="Comic Sans MS">nici eu nu cred ca a spus o cu rautate!dar stau si ma gandesc ca totusi putem sa ne abtinem de la blesteme.prietena mea are un baietil de 5 anisori foarte energic,face numai boacane cand se enerveaza pe el ii spune dute la[drac] ce crezi ca ii este bine acelui copil?eu una nu cred acum are 6 anisior si tot la fel de neastamparat e,asa este el,eu cred ca intradevar stresul este mare dar parca totusi te poti abtine,eu am fost o norocoasa ca ma blestemat de bine dar tot sunt trista ca nu ajung sa ma vad cu fratii mei[bang]multumesc de mesaj!okusan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amaya Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Ufffff, ce bine ca mie imi spunea mama "Sa te fereasca Dumnezeu sa ai un copil ca tine!!!"...pana acum m-a ferit . Oana [gravi] 28+ si [copil] nazdravanul Andrei (18.02.2005) Comorile mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 quote:Originally posted by an-kMie mereu imi zicea bunica mea -Dumnezeu s-o odihneasca- "sa-ti dea dumnezeu copii ca tine!", io totusi sper ca ceva mai cumintzi[:D]Nu cred in blesteme! Cred in Dumnezeu!anca si micutza Bianca(14/03/2005)id="quote">id="quote">Nu cred in blesteme!Anca ,copiii vin cu o anumita incarcatura genetica.Cu cine vrei sa semene,cu vecinii?Micutza Bianca presupun ca e dinamica bine,nu?Eu mi l-am dorit spirt ,ca ma enervau copii cuminti si asa a iesit.Blesteme sau nu in cazul tau Okusan ,totul e bine cind se termina cu bine!dulcetica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moira Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Nici eu nu cred in blesteme insa cred ca atunci cand oamenii sunt suparati (unii oameni si in nici un caz mama) pot transmite energii negative care sa aiba efecte nefaste asupra noastra. De asemenea, cred ca toti avem un destin dar si o anumita marja de libertate (Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista), de aceea trebuie sa luptam. Moira Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.