dana_ene Publicat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2006 Oana (3 ani) din nou are muci si tuseste foarte tare din cauza lor. Deci tusea este una productiva. Ce sirop de tuse ma sfatuiti sa-i dau? Eurespalul n-a avut nici un efect. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nique15 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 Buna Daniela! Dupa o saptaman de Eurespal care nu a avut nici un efect, eu i-am dat fetitei mele in varsta de 1 an, Mucosolvan cate 2,5ml X 3/zi si tusea a cedat dupa o saptamana! Ulterior cand am mai avut probleme am folosit si Sinupret picaturi cred ca 10pic/zi (nu mai retin exact) si acesta a avut efect la fel de repede. Am preferat Sinupretul fiind homeopat. Ioana si [hippi] Siminaid="blue"> Poze cu Simina Simina e atat de mareid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda74 Postat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 24, 2006 ambroxolul este substanta activa a mucosolvanului.Si eu i-am dat fiului meu si pot spune ca a fost destul de bun.Eu i-am mai dat in decursul celor 2 ani,robitusin sau humex,iar ca siropel de plante i-am dat plantusin. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidu75 Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Am tracut si noi prin asta tushea pana varsa din cauza mucisorilor din gat.I-am dat ambroxol 7 zile i-a trecut dar dupa cateva zile am luat-o de la capat.iar i-am dat ambroxol 7 zile dar degeaba.cu STODAL in 2 zile nu mai tushea si este si homeopat mami de bb Antonia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxia Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 quote:Initial creeata de dana_eneOana (3 ani) din nou are muci si tuseste foarte tare din cauza lor.Deci tusea este una productiva.Ce sirop de tuse ma sfatuiti sa-i dau?Eurespalul n-a avut nici un efect.________________________Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS">id="quote">id="quote">Nici la noi Eurespalul n-a avut efect. Am incercat apoi Ambroxolul si am fost tare multumita. Multa sanatate Oanei.Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )______________________________________________________"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"______________________________________________________ RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">POZEid="red">Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caramel Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Si noi tusim.Am luat Ambroxol picaturi si in paralel am mers cu Plantusin(sirop din muguri de pin).Dupa 6 zile am intrerupt Ambroxol-ul si mergem doar cu Plantusin-ul cand mai tuseste.De la o zi la alta se vad imbunatatiri mari. Sanatate multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Fetelor, multumesc mult. Ii dau de vineri seara Mucosolvan, dar deocamdata nu e nici o ameliorare. Bidu, maine ma duc sa-i cumpar si eu STODAL. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gama Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Intreaba medicul despre Sinecod(eu i-am dat picaturi, are 2,3 ani si i-am dat 15 pic x 3/zi), la noi a functionat excelent, dupa 24 ore i-a inhibat tusea,acum aproape ca nu mai tuseste deloc, si noi am folosit de-a lungul anului de cateva ori din toate iar singurul care avea cat de cat efect era eurespal, stodal nu are efect, iar mucosolvan doar combinat.Eu iti recomand sinecod, dar e bine sa intrebi totusi medicul. Magda si Matei(2.aug2004) foto Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kores Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Eu am incercat asa: Paxeladine, Eurespal, Sinupret, Stodal ,Ambroxol, Aerius, Romergan, Zyrtec, Robitussin, Humex, sirop muguri pin, Mucosin,plus antibiotice... si nimic............. am acasa toata farmacia... sunt disperata... am si postat azi subiectul" ce spital sa aleg din Buc?", poate ma ajutati... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gama Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Kores, vezi sa nu fie ceva alergic!!! Romergan?????? Magda si Matei(2.aug2004) foto Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.