Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

vreau sa-mi schimb medicul de familie

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu l-am schimbat cand avea Ilinca 6 luni. Am intrebat-o pe dr idaca imi accepta fetitza a zis ok si m-am mutat. Pediatra veche trebuei sa primeasca insa o hartie de la cea noua cum ca a luat copilul in evidenta (asta scrie in lege). De aseemenea, legea spune ca nu poti schimba dr la copii sub 1 an intr-o perioada mai mica de 6 luni.
Distribuie pe alte site-uri

Eu l-am mutat pe fimiu de curand.Mergi la noua dr cu carnetelul de vaccinari,certificat de nastere bebe si iti face o noua fisa.Iti da un fel de adeverinta prin care instiinteaza vechiul medic ca esti pe lista ei.De la vechiul medic iti iei fisa si o duci la noul medic(noi urmeaza sa luam fisa s-o mutam)

Noi ne-am schimbat medicul de familie saptamana trecuta. Procedeul a fost urmatorul : ne-am dus la noul medic si acesta ne-a dat o adeverinta conform careia suntem in evidenta lui incepand cu data respectiva, cu aceasta adeverinta ne-am dus la vechiul medic de familie si ne-am luat fisele ( pe care le-a mai avut , pentru ca pe a mea o pierduse [bang] ). Am dus fisele la noul medic si gata.

Procedeul este simplu, dar am inteles ca vechiul medic de familie poate refuza sa-ti dea fisele in mana si sa prefere sa le trimita prim posta noului medic ( in acest caz va dura mai mult pana cand fisele ajung la destinatie ).

Cu ocazia acestei "mutari de fise" am descoperit si ceva foarte urat. Pana acum nu am stiut ca fiecare asigurat trebuie sa se prezinte la medicul de familie in luna in care s-a nascut pentru un control de rutina. In schimb am constatat cu stupoare ca in fisa medicala a sotului apare ca s-a prezentat la acest control anul trecut in mai ( intr-o perioada in care noi nu eram in tara [bang] )

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAIid="red">

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...