Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

chistul in timpul sarcinii

Recommended Posts

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie mi-a fost descoperit la primul echograf de sarcina (cam pe la 6 saptamani) un chist de 8/9 pe ovarul stang. Medicul meu ginecolog mi-a prescris pastile de mentinere a sarcinii (alilestrenol daca nu ma insel) pentru a preveni orice probleme (era clar ca ovarul stang nu functiona bine si trebuia ajutat...ceva de genul asta mi-a explicat). La urmatorul echo....pe la 14-16 sapt, nu mai tin exact minte, chistul imi disparuse complet, se resorbise.....totusi medicul a considerat ca ar fi bine sa continui cu alilestrenolul pana in luna a 7-a de sarcina (si cu acidul folic la fel, spunand ca e un foarte bun reglator al sarcinii). Evident ca asa am facut, si acum am o fetita sanatoasa de 2 anisori si nici eu nu mai am probleme.

Cam asta a fost, nici vorba de punctii....mai cere sfatul altui medic pentru a fi linistita.

Iti urez multa multa sanatate si sarcina usoara....ai sa vezi ca totul va fi bine!

Ana si Bianca-iubitaid="Script MT Bold">id="size4">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

eu la inceputul sarcinii am avut un chist de 3 cm pe ovarul drept.

medicul mi-a prescris tratament cu utrogestan si gravibinon, pt. sustinerea sarcinii.

dupa 3 saptamani, nu a mai aparut la ecografie.

tratament cu gravibinon am facut pana in sapatamana 18, iar utrogestan am luat pana la 24 saptamani.

[gravi] 36 + cu [baietel]

Nunta noastra

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...