theadarra Publicat Noiembrie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 24, 2006 am 10 sapt si la ecograf am descoperit un chist de 7 cm.mi s-au recomandat punctii.cine a mai trecut prin asa ceva? dati-mi va rog o alternativa ca mor de frica.id="Arial"> dd Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eveline Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Mie mi-a fost descoperit la primul echograf de sarcina (cam pe la 6 saptamani) un chist de 8/9 pe ovarul stang. Medicul meu ginecolog mi-a prescris pastile de mentinere a sarcinii (alilestrenol daca nu ma insel) pentru a preveni orice probleme (era clar ca ovarul stang nu functiona bine si trebuia ajutat...ceva de genul asta mi-a explicat). La urmatorul echo....pe la 14-16 sapt, nu mai tin exact minte, chistul imi disparuse complet, se resorbise.....totusi medicul a considerat ca ar fi bine sa continui cu alilestrenolul pana in luna a 7-a de sarcina (si cu acidul folic la fel, spunand ca e un foarte bun reglator al sarcinii). Evident ca asa am facut, si acum am o fetita sanatoasa de 2 anisori si nici eu nu mai am probleme. Cam asta a fost, nici vorba de punctii....mai cere sfatul altui medic pentru a fi linistita. Iti urez multa multa sanatate si sarcina usoara....ai sa vezi ca totul va fi bine! Ana si Bianca-iubitaid="Script MT Bold">id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 eu la inceputul sarcinii am avut un chist de 3 cm pe ovarul drept. medicul mi-a prescris tratament cu utrogestan si gravibinon, pt. sustinerea sarcinii. dupa 3 saptamani, nu a mai aparut la ecografie. tratament cu gravibinon am facut pana in sapatamana 18, iar utrogestan am luat pana la 24 saptamani. [gravi] 36 + cu Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.