Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Indemnizatia ...despre prenatal

Nicole_Bebe

Recommended Posts

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by hermanadela

salut de la anul o sa fie 9 mil,6mil+2mil+1mil stimulent sau asa ceva.acuma cateva zile am citit aici pe site despre asta.[;)][gravi]28+

id="quote">id="quote">Gresit! Nu se acorda si stimulent si indemnizatie in acelasi timp...deci ori una, ori alta. Indemnizatia va fi tot 8 mil, 6 mil mama si 2 mil alocatia pt copil pana la 2 ani.Te intorci mai repede la serviciu (pana implineste copilul 2 ani)...atunci mama primeste 1 mil, copilul alocatie 2 mil, deci total 3 mil.

[gravi]Mihaela (29+)id="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Utile pt burtici, viitoare mamici
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua la burtici si mamici![biz]

In primul rind este o confuzie de termeni...concediul prenatal si concediul postnatal sunt un lucru, in total 126 de zile, iar concediul pentru ingrijirea copilului pina la doi/trei ani este alt lucru.

Concediul prenatal se poate lua incepind cu luna a 7-a de sarcina (sau a 6-a ca nu mai stiu exact), iar dupa nastere este obligatoriu sa mai ai 43 de zile din concediul postnatal. Exista si varianta in care se i-au ambele -cumulat - dupa nastere. Pentru el primiti 85% din salariul pe care-l aveti.

CIC - pentru mine e o nebuloasa, mai ales ca am vazut ca tot vehiculeaza astia prin Parlament tot felul de propuneri.

Pupici[pup]

http://community.webshots.com/user/roxygeo

[:)]poate ca ii gresit[:I]

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Daca esti insarcinata si vei deveni mama, de la 1 Ianuarie 2007 vei primi:

indemnizatie de 600 lei/luna

stimulent de 100 lei /luna

alocatie de stat de 200 lei/luna (copii pina la 2 ani).

De primele doua indemnizatii poate beneficia oricare dintre parintii copilului, persoana care a adoptat sau are copilul in plasament precum si tutorele.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1006

[gravi]28+

CHOWPERSA, dc te intorci mai devreme la serviciu (pana sa implineasca bb 2 ani) atunci vei primi de la 1 ian 2007 un stimulent de 1 mil lei iar copilul pana la 2 ani va avea alocatia de 2 mil lei...deci total iti intra in casa 3 mil lei.Pana la 31 dec 2006, dc te intorceai mai devreme la serviciu, tu primeai 3 mil si copilul primea o alocatie de 24 ron....deci in total in casa iti intra 3,24 mil lei. Pt mai multe detalii cititi aici sau aici precum si aici

[gravi]Mihaela (29+)id="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Utile pt burtici, viitoare mamici

Buna burtici,

Am si eu o intrebare. Pentru concediu postnatal (85% din salariu) indemnizatia o plateste statul sau serviciu? Eu am pe cartea de munca salariu mic trecut si direfenta pe drepturi de autor. Din ce se considera 85%?

Desi daca ma gandesc bine in postnatal nu o sa mai am contract de drepturi de autor, ca nu mai lucrez, nu???

Mica [gravi] 15+

Poze

roxygeoid="red"> din ce spui tu inteleg ca iti poti lua dupa ce nasti un concediu cumulat pre si post natal de un anumit nr. de zile, acesta platindu-se cu 85% din salariu. Pe langa asta mai iei si cei 9 mil pt. perioada respectiva sau abia dupa ce se termina zilele de pre si post natal iei cele 9 mil?

Stiti cumva daca mai poate lua si altcineva cele 9 mil in afara de parinti? Pe mine m-ar interesa sa ii ia maica-mea, dar nu stiu daca se poate.

Andreea [gravi]7+

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...