Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BB sta doar cu mama

Recommended Posts

Catalin are aproape 6 luni si e vioi, sociabil si vesel. Insa are o problema: se joaca ce se joaca insa daca a inceput sa planga numai eu il pot impaca. Astfel am ajuns in situatia in care mi-e teama sa-l las cu bunicii pt ca ma suna disperati sa ma intorc acasa ca lesina de plans. Si nu e doar o metafora ci e adevarat: plange pana nu mai are nici voce, nimic. Pana nu vin eu nu se linistete. E adevarat ca este inca micut insa e normal? Mentionez ca noi socializam des si iesim cu el pe la prieteni, pe la bunici...

La voi cum e?id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost la parinti pentru doua saptamini, Isabella avea atunci un an si doua luni. S-a trezit, a inceput sa urle ca nu m-a vazut, iar cind s-a dus mama mea la ea, a inchis usha si n-o lasa sa intre in camera. Asha ca... itzi dai seama. E dependenta de mine. N-am ce face. Dar cred ca tu ai putea sa mergi la parinti, sa-l lasi cu ei, iar tu sa te ascunzi sa vezi ce face. Intr-adevar baietzelul tau e micutz, nu prea ii poti atrage atentia cu multe jocuri/jucarii.

Altceva, nu stiu ce ai putea face.

Daniela si micuta Isabella [zana]id="Georgia">id="orange">
id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de sus [aho]id="red">id="Lucida Console">

Danelutza ma ingozesc de ce imi spui?? Poate dura pana la 1 an?? Pai noi vrem la vara sa plecam din tara 1 sapt.....normal ca fara el..Oare e vreo solutie? Ce putem face?

Catalin sta si 1 zi cu cineva si se joaca, rade fara probleme. Insa la un moment dat parca are loc asa un declic..ma cauta cu privirea si daca nu ma gaseste e jale.

id="Trebuchet MS">

Cind Isabella avea 6 luni, nu vroia sa stea cu sotzul, seara cind acesta venea de la serviciu. M-am suparat pe mine, ca sa zic asha [:D] si chiar daca mai tragea cite un urlet ca nu ma vedea, dispaream din camera si-i lasam impreuna. Uite asha s-a obisnuit cu fatza lui, pe care o vedea doar seara.

Poate ar trebui s-o aduci pe mama ta la voi, sa stea mai mult cu el, iar tu dispari din camera si... pune-ti vata in urechi cind o sa plinga dupa tine, rezista cit potzi si lasa-l cu mama.

Succes, pina la vara se rezolva [bis]

Daniela si micuta Isabella [zana]id="Georgia">id="orange">
id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de sus [aho]id="red">id="Lucida Console">

Fata mea are aproape 7 ani si acum ma asteapta ca un catelus mic. Mi-e draga si incerc sa nu stau departe de ea, mi-e frica ca va veni vremea cand nu va mai vrea ea.

Desigur e mare diferenta, al tau e tare mic... incearca sa pleci perioade scurte pe care sa le lungesti. Incearca sa nu te intorci din drum si sa nu pleci cand doarme. Cumpara-i cadouri pe care sa le desfaca dupa ce pleci.

6 ani si ...

Buna Roxana,

Ce sa-ti spun...Amy are 1 an si 3 luni si inca e dependenta de mine...nu vrea nici cu taty ( decat daca sunt si eu prin preajma), la buni ne ducem f des, e super fericita acolo, dar conditia esentiala si necesara e sa fiu si eu acolo [bang]. Acum vreo 2 saptamani ne-am programat si noi ( eu si taty) o iesire in oras...ce crezi? la o jum de ora dupa ce am plecat m-a sunat mama sa ne intoarcem ca plangea de nu mai avea aer..si nu s-a calmat pana nu a fost la mine in brate din nou!!!

Asta e..mai astptam sa creasca si sa speram ca o sa mai stea si fara mami ;-)

Si noi suntem exact in aceeasi perioada..a inceput pe la 7 luni sa nu mai vrea sa stea cu nimeni, nici cu mama pe care o vede zilnic de cand s-a nascut, cu tati sta dar nu foarte mult, ce sa mai, e dependenta de mine. Nu va zic ce teatru facem ca sa plecam o fuga la cumparaturi..ne jucam, dansam, papa cu mamaie, apoi inchidem usa si fugim efectiv. Noroc cu MTV ca o tine ocupata pana venim[:D].

N-avem altceva de facut decat s-o luam cu noi peste tot, asta e[pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

Buna ,

E zic ca nu e bine sa pleci fara sa spui la revedere copilului, cat or fi ei de mici inteleg totul.Il iei in brate , il pupi si ii spui la revedere, mama se duce acolo sau acolo si vine inapoi .Pai daca il lasi si tu te ascunzi ca sa pleci sigur nu o sa nteleaga unde esti si o sa se puna pe plans.La noi functineaza aceast ritual.

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »

<VIII p.1114>

Fee am incercat treaba cu "mami pleaca, pa, se intoarce, etc". Mai rau plange. Asa daca fugim o ora nu observa, sau chiar daca o facem o pacaleste mamaie ca sunt la baie, la bucatarie, ii fac papa, etc. Insa m-am obisnuit, nu ma deranjeaza sa o luam cu noi.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

Madau - sa inteleg ca nici cu mama ta nu sta? Si ca o vazut-o zilnic...atunci e chiar greu....

Ma intreb eu...daca plange, oare chiar nu poate fi impacat? Adica ce se poate intampla?id="Trebuchet MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...