x_alinutza Publicat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2006 Imi cer scuze dak s-a mai discutat asa ceva... eu n-am gasit... Cel mic (2,9 ani) se juca sapt trecuta cu frate-su, alergau prin casa, iar cel mare a intrat in camera si a vrut sa inchida usa, care s-a oprit in piciorul celuilalt, mai exact, i-a dat jumate de unghie de la degetul mare peste cap. Ieri, din nou la joaca, a mai agatat odata unghia, care s-a rupt in diagonala... S-a desprins o buna bucata, pe care am taiat-o cu atentie, insa marginile si baza sunt la locul ei. Doar varful si mijlocul s-au desprins. Intrebarea mea este daca ar mai trebui sa fac ceva...? Va creste unghia din nou? Se va prinde iar de restul degetului? Daca ati trecut prin asa experiente, va rog sa-mi raspundeti! aLINUTZa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 O sa se prinda si va creste la loc, pune-i un urgo, ceva care sa nu ii permita sa zgandare locul, un dezinfectant gen Baneocin, Betadina... Claudia Poze parinti Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolia Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Creste la loc , stai linistita , Alinutza , am patit-o si noi , in perioada cand avea unghii fragile( cel mic) . Noi i-am dat atunci ( la recomandarea medicului , evident) , calciu cu magneziu si zinc , tablete dizolvate in ceai . Acum are unghii frumoase si rezistente , si mami ar trebui sa ia , ca nu-i strica... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x_alinutza Postat Noiembrie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Am incercat sa-i pun un plasture, dar nu l-a tinut. In zona de unde s-a desprins unghiuta, e o piele fina, nu-i curge sange, nu e rana... Cat despre supliment... nu cred ca are nevoie, are unghiile tari (a mostenit-o pe mami), chiar un pic casante! Cam in ce timp creste inapoi? aLINUTZa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolia Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 La noi a durat cam o luna si jumatate , dar ii picase toata unghia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x_alinutza Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Multumesc mult! pozici aLINUTZa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.