Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cadouri pentru barbati de Craciun???

Recommended Posts

SE apropie Craciunul si odata cu el vine si agitatia specifica sarbatotilor: ce cadouri luam celor dragi? Cu familia si copilul ma descurc dar am o probleme cu cadoul pentru sotul meu.

Daca anii trecuti nu stiam ce sa ii iau anul asta m-am gandit la ceva dar nu stiu unde as putea gasi.As vrea sa ii cumpar un set stilou si pix Parker.Am cautat pe net dar nimc.

Aveti idee unde as putea gasi?

Voi ce cumparati barbatilor vostri?

mamica lui Mateut 11.09.2003

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce cumparam sotului?Daca ne punem aceasta intrebare ,atunci sigur si el si-o pune cand se gandeste la cadoul pentru noi.Deci,ce fac eu.Sunt atenta la o detalie:la ei la birou se procedeaza sarbatorirea zile de nastere.Sunt majoritatea barbati si cand vine acasa de la vreo aniversare imi spune ce a primit sarbatoritul si vad reactia(dupa 12 ani il cunosc foarte bine.Daca este incantat de ceva sau daca imi vorbeste despre lucrul primit de sarbatorit,este clar ca si el isi doreste.De exemplu anul acesta o sa primeasca un memory stik si o petrecere privata de sarbatori......[xinpat]

alibeta

Seturi din acelea de pix si stilou Parker am vazut in general pe la magazinele mai 'de lux' prin Unirea, Cocor, eu zic ca acolo sigur o sa gasesti.

Eu anul trecut i-am luat un parfum David Beckam....ca am fost foarte fericita cand a mirosit o mostra intr-o revista si a zis ca ii place..atata mi-a trebuit [:D]..anul asta sper sa aiba iar vreo revelatia inainte de Craciun si sa imi dea iar subtil vreun 'hint'[:p]

Seturi de pix si stilou mai de lux gasesti in Diverta.

Eu i-am luat de obicei haine, discuri vinyl sau chiar cd-uri, al meu e innebunit dupa muzica. Am sapat dupa trupele lui preferate, editii speciale, de colectie. I-am luat intr-un an un album foto mare, cu masini de colectie (e innebunit si dupa masini), intr-un alt an i.am luat o sticla de vin din anul lui de nastere, cu eticheta personalizata. Au la Vinexpert, pe B.dul Marasesti, intre fostul sediu Connex si intersectia cu Mall-ul Vitan.

de mos nicolae va primi un telefon3G, ca eu am primit de la mosul anu trecut[hot], iar de mos craciun, inca nu m-ama gandit, dar sigur ceva util si pentru casa, adica ceva de la bosch, parca percutor zicea ca nu are[:D], Si ceva dulce si cosmetice, o crema, sampon,etc[:D].

Sa vad ce imi aduce mie?[:D]

Multumesc frumos pt. raspunsuri.

Eu am scapat de cadoul de baza ......am gasit in Unirii un set Pelikan pe care l-am si achizitionat dealtfel.

Da intradevar si-ar fi dorit un alt telefon... dar mie banii dati pe telefoane mi se par bani aruncati pe geam(si oricum are un tel. de ultima generatie N70) deci nu i-as fi cumparat nici in ruptul capului telefon.

Petrecerea privata cred ca o va primi de Mos Nicolae....

Si deja ma gandesc ce sa ii mai cumpar(cadouri simbolice)........imi place ca toata lumea sa aiba multe cadouri impachetate frumos puse sub brad si deasemenea sa vad fete fericite..

Asa ca zic sa continuam subiectul pentru a avea de unde sa ne inspiram[pup][pup]

mamica lui Mateut 11.09.2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...