alimaxi Publicat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2006 Strengarelul meu are 2,2 ani. Am citit u articol in care scira ca pentru baietei e firesc sa faca pipi in picioare! Eu l-am pus mereu pe wc.....fooooarte cazuri in care n-am avut wc.in zona si a trebuit sa faca in picioare. Mamici de baietei, ce parere aveti? I picioare sau la wc.!?? [flo][pup] [mamica]Alina si [copil]Maximilian [foto] noastre la http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 In picioare! - mi se pare firesc. cristina si nazdravanul Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arturicii Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Ai mei nici nu vor sa faca decat din picioare; cica sunt baieti "mari". E mai complicat cand suntem nevoiti sa folosim toaletele publice (magazine, benzinarii..) dar ii pun sa se urce cu ghetele pe ghetele mele (intelegeti ce vreu sa zic) si fac asa (asta din obsesia mea sa nu atinga nimic). Yann si Philip au aproape 3 ani. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuf Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Eu sa fiu sincera as prefera ca al meu baiat (3 ani) sa faca pe WC. Pana sa se duca la gradinita (a inceput de trei luni) imi facea ca fetitele. De cand a vazut ca ceilalti baietei fac din picioare vrea si el. Nu va pot spune pe unde face pipi. "Ia uite, mami, ce departe se duce"! Si de multe ori se duce singur sa isi faca nevoile la baie. Nu e musai sa fiu in spatele lui. Dar trebuie sa am grija sa sterg dupa el de fiecare data[bang]. Stropi de pp sunt peste tot in jurul WC-ului. Citeam ca cica sa pun niste cereale din acelea colorate Cheerios in apa din Wc ca sa le foloseasca drept tinta, si in felul asta se va obisnui ca numai acolo sa isi faca nevoile. Numai bine. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 in picioare si noi. Dar grija cu surioarele... daca isi vad fratiorii, vor si ele in picioare:) si atunci sa vedeti pipi peste tot[:D] ex- gabibarta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alimaxi Postat Noiembrie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 Va multumesc mult.... Pe mina ma framanta problema pentru ca ma gandeam ca in curand va merge la gradi....si acolo ma intrebam daca o sa-i tina cineva puta? Dar pana atunci sper sa invete singur... Multumesc inca od ata! [flo] [mamica]Alina si [copil]Maximilian [foto] noastre la http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Postat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2006 cum adica sa i-o tina cineva???? Asta ai intrebat-o in gluma, nu?:))) ex- gabibarta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabella Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Si noi tot in picioare facem deoarece stand pe olita n-am avut succes si asa ii place mai mult. Acuma il invatam sa si-o tina singur dar stropeste tot[ups]. Oricum la gradi nu le-o tine nimeni ,fii sigura. gabriela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinutza00 Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 mie nici nu mi e trecut prin cap sa il invat sa faca din picioare...are 2 ani si 8 luni instinctul deja il are, mai face la dus..., dar pana nu ajunge la wc sa faca singur nu am de gand sa il invat alina [gravi](20 ian 2007) si david nazdravanul (11 mai 2004) http://community.webshots.com/user/alinutzza77 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 buna. si stef face in picioare de pe la 2 ani jumate. s-a invatat sa faca in picioare cand facea la copacel![:D]pana de curand cerea sa faca caca la olita, dar acum s-a obisnuit sa faca si caca la wc.[cool] succes. cgaby (mama lui stefan nazdravan) stefitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.