Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bb de 2 luni si jumatate incearca sa se ridice

Recommended Posts

buna!

fetita mea, de doua luni si jumatate nu vrea sa mai stea pe spate. cum o tin pe spate, isi aduna umerii spre in fata si se ridica cam la 45 grade. daca o tin de manute se tine de mainile mele si se ridica. plange daca o pun pe spate si ea are chef sa se ridice!

mi-e frica s-o las sa se forteze pt ca nu cred ca e normal sa se ridice asa devreme si mi-e teama sa nu-i afecteze coloana!

voi ce ziceti? ai vostri bebei cand s-au ridicat? si cand e normal sa o pun in fundulet? asa sprijinita de o perna ceva?

va multumesc mult si sper sa primesc de la voi raspunsurile care sa ma linisteasca! la pediatru ajungem probabil in vreo 2 sapt cand o sa-i pun aceasta problema!

[recevere]

ralucaid="Courier New">id="green">[9cer] [mamica]deid="Courier New">id="red"> [fetita] aid="red">lid="green">eid="yellow">xid="blue">iid="purple">aid="teal">-mid="navy">aid="pink">rid="orange">iid="red">aid="limegreen">id="Courier New">(07.09.2006)id="red">

[foto]pozishoareid="Courier New">id="purple">

m-am facut maricica!id="Courier New">id="red"> si ma mai fac!id="Courier New">id="blue">

va invit sa ma cunoasteti!id="Courier New">id="orange">

...mai am un copil...id="Courier New">id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E normal sa vrea in fundulet, vede "lumea" altfel.

O lasam sa stea un pic desi stiam ca nu e indicat, ca e prea mica si nu are coloana pregatita. Se mai calma stand pe burtica.

Apoi de la 4 luni o lasam aproximativ 10 minute iar in parc ii ridicam spatarul la prima treapta. De la 6 luni poate sa stea in fundulet cat doreste.

Nu e corect sa o sprijini de o perna, coloana nu sta dreapta ci incovoiata. Indicat e un suport tare(scaunul pt. copilasi).

Raluca, Alexia ta e tare harnicuta[biz]. Adelina nu prea vrea sa se ridice chiar daca o iau de manute.

Eu zic sa nu o pui in fundulet deocamdata ca e prea repede, dar ii poti ridica o treapta la carucior sau sa o pui in scoica sau in scaunel de masina ca sta mai ridicata si nu e problema pentru coloana.

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[bebic] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze 1, poze 2id="blue">

[pup] la Craciunita vrednicuta ! Si eu cred ca e prea devreme sa o pui in fundulet. Coloana inca nu si-a format curburile si s-ar putea sa o suprasoliciti.

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

multumesc de raspunsuri fetelor!

eu am zis sa nu va zapacesc iar cu intrebarea asta la bucuriile noastre, dar vad ca tot voi mi-ati raspuns si aici! [pup]

si eu ma gandeam ca e prea devreme de pus in fundulet, tocmai de aia mi-am si exprimat ingrijorarea! poate doar sa-i mai ridic treapta la carut pt cateva minute cand iesim. scoica din pacate nu avem! dar as putea sa scot scaunul de masina de la carutz si sa o tin asa in casa!id="Courier New">

[recevere]

ralucaid="Courier New">id="green">[9cer] [mamica]deid="Courier New">id="red"> [fetita] aid="red">lid="green">eid="yellow">xid="blue">iid="purple">aid="teal">-mid="navy">aid="pink">rid="orange">iid="red">aid="limegreen">id="Courier New">(07.09.2006)id="red">

[foto]pozishoareid="Courier New">id="purple">

m-am facut maricica!id="Courier New">id="red"> si ma mai fac!id="Courier New">id="blue">

va invit sa ma cunoasteti!id="Courier New">id="orange">

...mai am un copil...id="Courier New">id="green">

si noi ne confruntam cu aceeasi problema, Raluca de exact 1 luna - 25 oct -. Deci, tot de la 2.5 luni.

am incercat sa o pacalim, sa nu o lasam sa se ridice, dar efectiv si inroseste toata si se incordeaza si urla daca nu o lasam sa isi faca toana. noi nu am gasit o solutie. eventual, mai stam noin pe canapea cu genunchii in sus si ea in poale. asa sta sprijinita - la un unghi nu prea mare - de genunchi si cu fetisoara la noi si mai facem exercitii cu manutele si ne jucam.

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...