boo__boo Publicat Noiembrie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2006 fetelor... nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, dar vreau sa-mi ziceti si mie cateva locuri de joaca pt. copii in Bucuresti pleaseee... auzisem de Kids Planet parca se numeste, pe undeva pe langa ambasada Chinei... dar n-am gasit nimic pe net despre asta. multumesc mult in avans [floare3] eu si ingerasul Alex[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monica-elizabet Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 mai este un k planet si pe la alba iulia club arlechino parca ii zice la p-ta unirii(spre casa poporului) si daca-mi mai aduc aminte iti mai zic...mai rau este ca nu stiu adresele exacte desi am fost acolo de cateva ori[mariaj] dar sigur te ajuta fetele monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxia Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 - Arlechino Club Bulevardul Unirii nr. 9 (langa Casa Poporului). - Kids Planet Piata Alba Iulia Nr.2 - Booboo Jungle Party Bd. Lacul Tei nr. 56, sector 2, Bucuresti (prima cladire de langa Parcul Circului). - KiddyLand Splaiul Unirii 243-245, sector 3, Bucuresti - Aventura Parc Langa Bucuresti, la Lucianca, com. Butimanu, pe DN1A dupa Crevedia ,4 km pe dreapta ( aici se poate merge doar cand e frumos afara ) - Insula copiilor din Herastrau Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 ) ______________________________________________________ "Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!" ______________________________________________________ RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red"> POZEid="red"> Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti! Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada taba Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 Kids Planet mai este si la City Mall la etajul II. Balonul Copiilor langa Palatul Copiilor in Tineretului. mt Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boo__boo Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 fetelor multumesc mult pentru raspunsuri [flo] am si sunat la Balonul Copiilor si cred ca vom merge in week-end. eu si ingerasul Alex[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.