Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Recunosc, ma distreaza emisiunea. Dar azi a fost o faza care m-a pus pe ganduri: o fetitza a scris prezentatoarei ca daca ar fi dupa ea, non-stop s-ar uita la emisiune sau s-ar juca pe calculator. Si prezentatoarea "bravo" (ce sa zica, doar e batalia pe rating).

Atunci m-am gandit ce efect nociv poate avea asupra copiilor nostri care oricum petrec destul timp in fata calculatorului. Ce parere aveti? Va lasati copiii sa se uite la Hugo?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

dar din cate stiu eu dureaza putin, nu?

si baietelul meu se "uita" dar acum a "uitat" de hugo[:D]

nu am urmarit niciodata de la inceput pana la sfarsit emisiunea, dar stiu ca este un concurs, copilashii(parintii[:D]) dau telefon(parca de pe un tel fix) si pe ecranul tv-ului copilashul vede imaginea cu "drumul" pe care trebuie sa-l parcurga hugo, trebuie sa se fereasca de niste "chestii" trebuie sa adune puncte...nu ma pricep eu prea bine la explicatii[:D][:D]cel care suna si intra in direct il "conduce" pe hugo pe acest drum cu ajutorul tastelor de la telefon(parca)...sper sa nu dezinformez[:D]

la sfarsit copilashul primeste un premiu, ori o mascota hugo(asa era cand se uita baietelul meu, sau un joc...etc)

stiu ca a mai fost la un moment dat si un concurs cu desene tot in cadrul emisiunii...cine-l deseneaza cel mai frumos pe hugo...

dar intre timp se paote sa se mai fi schibmat cate ceva...cred ca avem mai bine de 7 luni de cand nu am mai vazut hugo...

numai bine

monica

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...