maria72 Publicat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 26, 2006 Am si eu o mare ingrijorare. Am glicemia 57 si sunt in 7 luni. Am stari de rau , ameteli, transpiratii. Cat e de grav? Maria 30+[gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adela2006 Postat Noiembrie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2006 maria 72 valorile normale ale glicemiei sunt in general 60 /65 -110 / 115 deci glicemia ta e putin cam mica de aici si starile de rau si ameteala ; cand se mai intampla manca ceva dulce si trece ; nu e grav ; grav era daca era prea mare glicemia = diabet ; trebuie doar sa manci [gravi] 33+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria72 Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Multumesc mult Adela! M-am mai linistit! Pana ajung la dr era un cosmar, numai la tot felul de boli ma gandeam. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 stai linistita. eu toata sarcina am avut glicemia intre 50 si 60. e mai bine asa, decat sa fi peste limita. cand ti-e rau, mananca cate ceva, dar nu exagera cu mancatul. [gravi] 36 + cu Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.