Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tuse urata, magareasca

Recommended Posts

Servus.

Avem si noi o problema care pare sa se agraveze: Stefan (3 ani si 10 luni) s-a trezit de dimineata cu o tuse seaca, care suna extrem de urat (parca rage un magarus, la propriu!) si care dupa ce se trezeste cam la 2 ore se transforma intr-o tuse care rupe, nu mai suna ciudat; mentionez ca tuseste destul de rar.

Este putin ragusit. Tind sa cred ca este faringita, insa nefiind de specialitate intreb mamicile care au trecut prin asa ceva ce au facut, daca a trecut de la sine. Nu face febra.

Vreau sa merg la doctor, cel de familie imi va recomanda antibiotic (nu cred ca este cazul, dar ea asa face "din principiu" si el a mai luat de 2 ori in octombrie antibiotic), iar pediatrul la care mergem de obicei cred ca va fi disponibil abia joi (eu voi incerca si azi, dar...).

Va rog sa imi spuneti daca ati avut asa o tuse... Multumesc.

Nicoleta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cand eram micuta ,cam 14 ani ,am avut exact asa cum descrii tu o tuse .Mama mea m-a dus la dr si dansul mi-a zis ca este vb despre tuse magareasca.Te rog sa nu razi ,dar exact asa i-a spus ca se numeste.Pe langa antitusiv ,i-a mai zis mamei mele ca aceasta tuse imi va trece f repede cu lapte de magarita.Mama s-a interesat atunci pe la taranii din piata si in cateva zile cineva i-a adus un litru din acest lapte de magarita .Stiu ca dupa aia mi-a trecut f repede acea tuse .Aveam inpresia cand ma apucam sa tusesc ,ca exact rage un magar si nu ma mai puteam opri din tuse.O senzatie nasoala rau.De atrunci nu am mai avut probleme de natura asta.

Nu vreau sa faci si tu acest lucru cu copilul tau ,dar ai face bine sa te interesezi daca este un remediu bun ,cu efecte inmediate.

Eu mi-am inpartasit doar experienta proprie.

Va dorim insanatosire grabnica!

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

Servus.

Si eu imi aduc aminte ca mi-a spus mama ca am avut tuse magareasca atunci cand eram mica... Imi mai aduc aminte ca a durat destul de mult. Si ca tuseam pana ma sufocam... Nu stiu cum mi-a trecut. De lapte de magarita nu cred ca am cum sa fac rost, dar intre timp am vorbit cu medicul pediatru, nu il poate vedea azi, doar joi, dar mi-a zis sa ii dau Eurespal si mai vedem. Mi-e frica de nu mai pot! Sper sa ii treaca repede.

Astept alte solutii.

Nicoleta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...