kores Publicat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2006 Buna dimineata! Rog mamaicile "patite" sa-mi spuna si mie din experienta lor un spital bun din Bucuresti de pediatrie unde sa pot merge cu fetita mea Are 2 ani si 2 luni si avem probleme cu o tuse urita, urita care nu a incetat din luna mai si pina cum... azi noapte ne-am culcat la 2 si eu si ea, a vomitat tot-tot, nu mai poate biata de ea... Sunt la capatul puterilor, sa stau sa ma uit la un biet copilas cum se chinuie, la 2 min tuseste... cu toate siropurile pe noptierea si nimic, cu internare 2 sapt la Timisoara...si nimic Va rog mult, as vrea sa plec cu ea imediat... Multumesc din suflet[asia] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiliaToma Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Eu merg la Budimex de obicei{ Marie Curie). Au si camera de garda pentru orice zi. In acelas mod se desfasoara activitatea si la spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Eu pe astea doua le stiu. La Budimex il stiu ca doctor foarte bun pe Dr Stanciu, dar nu stiu cum poate fi gasit acolo, ca eu merg la cabinet de obicei. Dar mai sunt si alti doctori foarte buni. Sanatate multa fetitei tale. Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004) pozeid="right">Incercarile din bucatarieid="pink"> id="right"> Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Si eu stiu ca cele mai bune (chiar din tara) ar fi Grigore Alexandrescu si Budimex. Aici se trimit cazurile grave din tara. Multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.