Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce spital din Buc sa aleg?

Recommended Posts

Buna!

Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta

Fetita mea de 2 ani si 2 luni tuseste intr-una urit,latrator, spart, din luna mai a anului asta , cu mici pauze in vara, si pina acum, cind azi nopate a culminat cu tusit din 2 in 2 min, voma in 3-4 reprize pina nu a mai avut ce...,

Am fost 2 sapt in spital la Timisoara cu ea, in iunie,si diag a fost de traheobronsita, laringita, am folosit absolut TOT ce se putea din farmacie, leacuri naturiste, babesti, NIMIC...

As vrea sa-i fac investigatii amanuntite si nu-mi ramine decit sa aleg un spital bun din Buc si un medic, va rog!!

E cumplit sa stai linga un sufletel care se chinuie ingrozitor si sa nu ai in cap decit ca " nu are nimic, o sa treaca, nu va ingrijorati, nu sunt alte probleme..."!!!!!

Astept sfaturi si recomandari,

multumesc mult de tot,

o mamica speriata rau

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Imi pare rau sa aud ca esti asa ingrijorata, si te asigur ca stiu cum este. Si baietelul meu a tusit vreo 2 luni, ba chiar mai mult in primavara acestui an, dar problema s-a rezolvat dupa ce i-am scos polipi.

Pot sa-ti recomand un medic si un spital si anume Dr. Stanciu de la spitalul Budimex.

Mai multe informatii despre acest medic poti citi la subiectul cu Medici pediatrii - recomandari.

Toate cele bune !

GD

Nu este ORL-ist, este medic pediatru, dar daca este cazul stie unde sa te trimita. Pana sa ajung la el am fost la o groaza de tampiti (ca altfel nu stiu cum sa-i numesc)care au incercat tot felul de tratamente pe copilul meu, fara nici un fel de rezultat. Este un medic foarte bun desi pare superficial si expeditiv.

Toate cele bune !

GD

eu iti recomand sa te duci cu copilul la Grigore Alexandrescu sa-i faci o radiografie si pe urma sa te duci cu radiografia care o sa ti-o dea pe loc si care ar trebui sa dai cam 200 de mii la camera de garda sa vezi ce diagnostic ii pune un medic de acolo.Sau sa te duci mai intai la camera de garda si sa-ti dea dupa o consultatie un bon cu care sa-i faci radiografie .Daca te interneaza nu mai platesti radiografia.Sper sa nu fie cazul.Iti spun de radiografie ,ca si eu tuseam din ce in ce mai rauu si mai urat de la inceputul anului si mie mi s-au pus diagnosticuri tot laringite si tratamentele lor nu au dat rezultyate ,si m-am dus eu singura si mi-am facut o radiografie.Nu pot sa-ti zic si nici nu vreau sa te sperii cu ce mi-a iesit acolo.Spe sa nu fie cazul.

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

quote:Originally posted by clau2toma

eu iti recomand sa te duci cu copilul la Grigore Alexandrescu sa-i faci o radiografie si pe urma sa te duci cu radiografia care o sa ti-o dea pe loc si care ar trebui sa dai cam 200 de mii la camera de garda sa vezi ce diagnostic ii pune un medic de acolo.Sau sa te duci mai intai la camera de garda si sa-ti dea dupa o consultatie un bon cu care sa-i faci radiografie .Daca te interneaza nu mai platesti radiografia.Sper sa nu fie cazul.Iti spun de radiografie ,ca si eu tuseam din ce in ce mai rauu si mai urat de la inceputul anului si mie mi s-au pus diagnosticuri tot laringite si tratamentele lor nu au dat rezultyate ,si m-am dus eu singura si mi-am facut o radiografie.Nu pot sa-ti zic si nici nu vreau sa te sperii cu ce mi-a iesit acolo.Spe sa nu fie cazul.http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

id="quote">id="quote">Noi avem deja 3 radiografii facute in iunie la Timisoara, nu este nici astm, nici corpi straini, am facut si testul sudorii pt suspect de mucoviscidoza,aseara a mai tacut cu Humex, dar am vazut ca e contraindicat la 26 luni, ci e pt copil mai mare de 30 luni...

Mda ,uite eu nu stiu pe cine sa-ti recomand ,dar eu una nu ma mai duc la dr Stanciu cate zile oi avea si cu toata faima pe care o are .

Am fost de mai multe ori pt o problema asemanatoare ,ni s-a recomandat erdomed ,ketof si ventolin .Am intrebat atunci ce e erdomedul ...asta a fost prima bila neagra pt dr pt ca mi s-a zis ca e antiinflamator bronsic si de fapt este erdosteina ,adica un mucolitic din aceeasi categorie cu acetilcisteina adica ACC .

Am revenit la un nou consult dupa inca un episod de raceala cu acelasi fel de tuse ,chinuitoare ,pana la varsatura si dr s-a luat de mine ca unde am mai auzit eu sa asociez mucolitic cu ventolin?Oare unde auzisem?Imi pare rau ca nu am avut prezenta de spirit sa-i bag reteta anterioara sub nas ,ca sa-i arat ca asocierea a recomandat-o el .

Inutil sa mai spun ca dupa ce am luat papara asta si mi s-a spus ca nu-i mai trebuie mucolitic ,ne-a recomandat printre altele Sinupret ,care ghici ce este?Evident mucolitic .Pe langa asta biorinil,ketof si karvol .Copilului nu i-a trecut "raceala " decat cu Augmentin suspensie ,dupa prima zi de antibiotic a disparut tusea .

Asa ca eu zic pas ,pt dr Stanciu .

Mama lui Andreiutzu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...