bufi Publicat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2006 A inceput numaratoarea inversa. Mai sunt cinci saptamani pana la Anul Nou, suficient cat sa slabiti in jur de cinci-sase kilograme. Cu doua masuri mai putin la rochie ii veti impresiona placut pe cei cu care petreceti noaptea dintre ani. Pentru a avea o silueta de invidiat la petrecerea de Revelion, este de preferat sa nu va infometati pana atunci si sa aveti, in general, trei mese pe zi: mic dejun, pranz si cina. Daca tineti post in aceasta perioada, va veti face propriul meniu. Mesele trebuie sa fie variate, dar usoare. Sunt recomandate un pahar cu lapte pe zi si completarea meselor cu fructe pentru o digestie usoara. Legumele sunt ideale, cu exceptia celor hipercalorice (cartofii, pastarnacul, mazarea ori fasolea). Beti apa din plin (minimum opt pahare pe zi) si faceti sport. O jumatate de ora de miscare pe zi isi va face efectul. Iata sfaturi pentru fiecare saptamana ramasa pana la Revelion: Au mai ramas cinci saptamani: Prima saptamana de dieta este cea mai grea. Tentatia sa va abateti de la regim este mare. Ganditi-va ca orice calorie in plus conteaza. Cum timpul trece repede, nu veti mai putea sa recuperati "greselile". Saptamana a doua. Nu faceti rezerve de alimente in camara; ispita va fi mare. Le veti manca si veti fi nevoiti sa cumparati altele. Uitati ca exista biscuiti crocanti, alune, nuci, placinte, si inlocuiti-le cu fructe si legume. Pe langa faptul ca va intaresc organismul cu vitamine si minerale, acestea va mentin sanatoase pielea, unghiile si parul, mult mai expuse in sezonul rece. A treia saptamana. Asigurati-va ca in frigider aveti doar produse sarace in grasimi, asa incat, chiar si atunci cand va grabiti, sa nu apara tentatia de a consuma alimente care ingrasa. Au mai ramas doua saptamani. Concentrati-va asupra unui mic dejun consistent. La pranz mancati ceva usor, iar seara nu mai consumati alte alimente. Ultimele sapte zile. Veti avea dificultati cu respectarea regimului din cauza abundentei de alimente traditionale de Craciun. Puneti accent pe sucurile naturale si pe fructele de sezon. Evitati ciocolata, placintele ori alte dulciuri care va fac cu ochiul. Atentie, in aceasta perioada invitatiile la petreceri sunt numeroase, asa ca aveti grija la alcool! Un paharel cu lichior sau vin si s-a dus tot efortul de a va mentine silueta. Micul dejun Oua ochiuri pregatite in apa, o rosie, o felie de paine prajita. Cereale cu fructe uscate si lapte degresat. O portie de friptura (nu in sange), o rosie, o mandarina. Doua felii de paine prajita cu unt degresat si marmelada dietetica si o cana mare de ceai. O portie de musli, un iaurt si un mar. O portie de crema de branza si salata de fructe (o banana, un mar si un kiwi). Pranzul Peste la gratar, cu garnitura. Sau o portie de lasagna, o salata si un mar. O portie de spaghete, o salata si fructe. O portie de friptura de vaca, doi cartofi copti, o budinca mica si cateva legume. Va puteti rasfata uneori cu mancare chinezeasca. Alegeti produse mai sarace in calorii. O portie de friptura de porc, piure de cartofi, ceva legume, un pahar cu lapte degresat si o para. Cina Doi carnaciori fara grasimi, o portie de tortilla si o portie de struguri. Sau o portie de humus si multe cruditati. Oua omleta cu putina branza si un pahar cu lapte degresat. O portie de ton, putine paste fainoase, trei feliute de ceapa, cateva rosii si o salata fara dressinguri, doar cu putin ulei. Cartofi copti, o felie de sunca la gratar, salata si, dupa masa, ananas. Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Sa inteleg ca nu sunteti de acord cu ce am zis eu. Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzitziri Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Bufi, eu sunt de acord si am citit inca de acum vreo 2 ore ce ai scris tu...doar ca in cazul meu nu se poate aplica. Stiu toate teoriile curelor de slabit, stiu toate regulile, dar eu nu le pot respecta sau decat partial. Sunt de acord ca aplicate, principiile de care spui tu dau rezultate. Si sunt de acord cu ale ..dar nu pentru mine . Fac exercitii Pilates in fiecare seara, incerc sa nu mai mananc dupa ora 6, incerc sa mananc cat mai putin gras, dar 5-6 kg pana la revelion nu le-as obtine decat daca m-as cenzura foarte tare....eu vreau sa o iau incet cu sportul, fara paine si paste, pe cat posibil fara dulciuri... [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micha08 Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Voi incerca sa dau jos macar 2-3 kg. Metoda mea e mai usoara. Renunt la paine total, dulciuri sau "tentatiile" bune de rontait. Beau pana in ora 12.00 ziua macar 1/2 l de ceai.In rest....nu modific nimic! Avantajul meu este ca oricum, iubesc fructele si mananc de obicei! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Channi Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Norocul meu ca nu imi fac griji in privinta greutatii! Cred ca ma numar printre putinele norocoase care au o greutate aproape de ideal. (Nu zic ca arat extraordinar, insa pentru inaltimea mea, greutatea e foarte aproape de optim [aerob]) "Everyone leaves in the end... Everything dies in the end... It doesn't matter how hard you hold on... Everyone leaves in the end" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Bufi , eu gasesc cool subiectul tau! Acum pot sa postez cu mandrie ca am mai slabit (de la 71 la 64), e drept destul de putin pe luna (in jur de un kilogram si jumatate) si acum probez cu placere rochitele marimea 42[bis]. Mai am ceva de lucru la burtica , dar zic eu , ce a fost greu s-a dus! Eu n-am tinut o dieta anume , ci am eliminat (dar nu cu desavarsire) painea si mancatul dupa ora 18 (eventual un fruct daca ma rupea foamea). Uite asa incet, oincet rezultatele au inceput sa apara si mi-s tare mandra de mine[bis]! Bafta fetelor si...nu va infometati, totusi! Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Este un subiect interesant, mai mult de atat daca facem o combinatie si cu postul si putin regim, rezultatul va fi rapid si fara a ne infometa. Si eu procedez ca voi: nu mai mananc seara, mananc la pranz mancare gatita-de preferat ciorbita si seara daca mor de foame, un iaurt, mar sau ii dau cu ceai la greu si gata foamea. Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 f bun subiectu [flo] eu am inceput sa ii spunem "programul de pregatire pt sarbatori" de acum 2 saptamani mananc dimineata cereale ,la pranz imi aduc ceva gatit de acasa iar dupa ora 16 nimic cand ajung acasa in jur de 7 daca totusi ma roade un soricel, apelez la un mar ah si de 4 zile am inceput sa fac zilnic abdomene ca sa nu mai am deloc burtica targetul meu e de la 69 cat am acum sa ajung la 65 si sper sa reusesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rory76 Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Eu am slabit fooarte mult ( de la 70 la 55 de kg sau de la marimea 48 la haine la marimea 38 acum !!!! in 6 luni, ce-i drept ) cu fructe si legume la greu, cate un piept de pui la doua zile, lactate slabe, fara paine, fara grasimi, cunoasteti teoria! In practica, insa trebuie sa stiti sigur, dar absolut sigur ca vreti sa slabiti. Daca aveti un target bine stabilit, foarte putin probabil sa va abateti de la cura...si veti slabi foarte repede si frumos! Pe mine nu ma mai recunoaste lumea pe strada! Si inca mai vreau sa slabesc pana la 50-48 de kg! Si vreau sa spun ca de 10 ani ma chinui cu greutatea asta, de cand am nascut, de asta va spun ca trebuie in primul rand sa vrei foarte tare chestia asta ca sa iti iasa!!! Succes maxim!!!! "Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatXO Postat Noiembrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2006 Rory76 imi poti spune si mie te rog meniul pe o zi, ca as vrea sa slabesc si eu destul de mult si trebuie sa am un impuls (de la 64 la 50) Multumesc. Oana , Alexia [hippi] si Daria Poze frumoase cu noi http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.