monaraus Publicat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2006 Dupa o pneumonie, apoi o traheobronsita, fetita mea de 2 ani si 5 ani, desi ia ketofen la indicatiile medicului, tusea nu mai inceteaza; nu tuseste foarte des, chiar foarte putin, uneori si noaptea, dar nu ii trece.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marrina Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Iti recomand Stodal sirop. Este homeopat, recomandat si la copii mici si la noi a dat rezultate. Sotul meu a luat granule si i-au facut foarte bine. Pot spune ca a fost singurul produs care l-a ajutat. Multa sanatate! Trebuie doar sa crezi! marrina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idaira Postat Noiembrie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2006 Daca vrei un remediu natural,taie o ceapa,pune-o intr-un borcan cu capac,adauga miere de albine(suficienta)si las-o pina a doua zi,cind o vei strecura si bei doar sucul . Si varianta Marinei e buna! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luloasa Postat Decembrie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2006 Pt tuse eu am facut pt fetita mea de 1 an si 3 luni urmatorul sirop: o ceapa de marime medie sau doua cepe mici intregi spalate foarte bine strivite pe coltul mesei-nu se curata de foi se pun cu totul-,doua ,trei nuci la fel spalate f bine si crapate- le pui cu tot cu coaja-,7 linguri de zahar , o lingurita de chimen si jumatate de litru de apa. Se prepara in felul urmator: Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa, ceapa, nucile si chimenul. Se lasa sa fiarba pana scade la jumatate. In functie de graviatea tusei se da cate o lingurita la o ora sau mai rar. Dupa doua zile in care ii dadeam fetitei siropelul deja mai tusea f putin. Multa sanatate. Luciana si Maria Veronica [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.