Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Recommended Posts

[biz]LISTUTZA CU NOI, AMBITZIOASELE:id="green">

1. Danitinid="purple"> :72 kg -> 67 kg [flo][flo]

2. mariana tacheid="blue">: 73,5 kg -> 67 kg

3. ellejid="red">:61 kg -> 53 kg [8]

4. belnicol:id="pink"> 56.5 kg -> 55 kg

5. Olimid="purple">: 82 kg -> 75 kg [porc]

6. Luna 75id="green">:62 kg -> 57 kg [flo][flo][flo]

7. acinaid="brown">: 63 kg -> 58 kg [flo][flo]

8. ancadragoman:id="teal"> 82 kg -> 60 kg [flo][flo]

9. Countrygirlid="purple">: 53 kg -> 48 kg [flo][flo][flo][flo]

10.teolindaid="limegreen"> 71,8 kg -> 65 kg

11.nemary:id="red"> 55 kg kg -> 50 kg [flo]

12.miti2004id="blue">: 56 kg -> 51 kg [flo][flo][flo]

13.Nadyana:id="green"> 82,5 kg -> 77 kg [flo]

14.Moira:id="teal"> 56 kg -> 52 kg [flo]

15.LunaNoua id="orange">88 kg -> 52 kg [flo][flo][flo]

16.Rodicaid="purple"> 71,5 kg -> 65 kg [porc]

17.Teodoraid="green"> 63 kg -> 57 kg

18.janini id="maroon">60 kg -> 55 kg [flo]

19.didiutaid="red"> 62 kg -> 56 kg [flo][flo]

20.ellinia id="purple">57 kg -> 52 kg

21.bidu75id="teal"> 85 kg -> 65 kg [flo][flo][flo][flo][flo][flo]

22.kriss79id="teal"> 86 kg -> 75 kg [flo][flo]

23.dulcetica id="pink">55 kg -> 48 kg

24.Cezarineid="purple"> 63 kg -> 59 kg [flo][flo][flo]

25.ionicaid="teal"> 76 kg -> 59 kg

26.Idairaid="limegreen"> 63 kg -> 55 kg [flo][flo]

27.pussiid="purple"> 58 kg -> 53 kg [flo]

28.chiara2005id="orange"> 80 kg -> 58 kg [flo]

29.kawaichanid="green"> 64,5 kg -> 54 kg [flo]

30.Sorina Alexa id="purple">49kg -> 45 kg [flo][flo]

31.Madachan id="green">49kg -> 46 kg [8]

32.silvi_2005id="orange"> 62kg -> 57 kg [flo][flo]

[cit]OASPETIid="purple">

1.Carmen94id="red">

2.Blinkyid="orange">

[disco]CASTIGATOAREid="red">

luna Septembrieid="blue">- Olimid="brown">[ispita]

luna Octombrieid="yellow"> - Countrygirlid="green">[ispita]

luna Noiembrieid="purple"> - bidu75 id="orange">[ispita]

Dupa cum am discutat pe 1 octombrie desemnam castigatoarea primei faze a concursului,pe 1 noi.pe cea de a doua,pe 1 dec.pe cea de a treia iar ca dar de Craciun o desemnam pe finalista ( cea care a pierdut cele mai multe kg.per total).

Toate fetele care si-au atins obiectivul vor primi [vampa]

Fetele care au pierdut cel mai multe kg pe luna trecuta vor primi [ispita]

Fiecare kg.pierdut va primi cate o floare – nr.florilor din dreptul numelor indica nr.kg.pierdute [flo]

Orice kg in plus va fi sanctionat cu [8]

Cea care se ingrasa peste nr.de kg.de unde a plecat initial(cea mentionata pe listuta va primi [porc] - rusine mare !id="blue">

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si, desi nu m-ati intrebat, va scriu ce am mancat azi: mic dejun o cafea cu lapte si o felie de pizza (asta ca sa vedeti ca nu sunt nici eu o sfanta [:D]), la pranz salata de fasole verde cu hering si un ceai verde. Pentru cina am in plan mamaligutza cu tocanitza de ciuperci.

Nu e cura de slabire ci un meniu obisnuit.

Ieri am mancat fix 1/2 de ou fiert moale la micul dejun (fiindca a tras fiica-mea fata de masa cu tot ce era pe ea si asa s-a incheiat prematur micul dejun), la pranz lasagna cu legume chinezesti si tofu iar la cina o felie de pizza, popcorns si creveti expandati (adica snacksuri pe care ar trebui sa le evit daca vreau sa slabesc).

Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)

M-am hotarat sa va scriu si eu cam ce mananc....in felul asta de rusine probabil ca voi manca mai putin si ma voi abtine de la anumite lucruri cum ar fi dulciurile...de rusine ca va trebui sa le declar :)

Incep de astazi...nu de alta dar ieri m-am delectat si eu cu pizza care e contraindicata.

Deci cafele mai multe, cu putin lapte si fara zahar. Dimineata 2 iaurturi Activia mici. La amiaza o supa de dovlecei (foarte dietetica dupa parerea mea) si 2 felii de paine neagra cu salata de vinete (astea fiindca muream de pofta, dar jur ca se vedea prin feliile de paine atat erau de subtiri). Sa mai vedem ce urmeaza pana deseara...

Succes fetelor!

Marianaid="red">, uite aici

http://www.gandul.info/articol_11844/riscurile_dietelor_tinute__dupa_ureche_.html

De exemplu, o dieta hipercolesterolemica (bazata pe consumul unor cantitati nelimitate de carne), cu eliminarea din consum a fructelor, a majoritatii legumelor, a laptelui, a cerealelor, a painii, a porumbului sau a morcovilor, poate fi benefica unora si cu adevarat nociva unui pacient cu hipertensiune sau o boala coronariana latenta. Dieta aceasta presupune numai consumare de carne de pui, de fructe de mare, oua, branzeturi, grasimi, unt, margarina, sunca sau carnati. Regimul hiperproteic (care presupune un aport ridicat de proteine) poate afecta in egala masura sanatatea anumitor persoane.

Nu suna prea incurajator, dar cred ca daca nu il tii foarte mult timp nu poate fi asa de grav

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Activitate in zona noastra,nu gluma.Se pare ca multe fete sunteti on-line.

countrygirl,id="red">regimul Okinawa suna bine,dar eu nu ma impac cu fructele de mare,crevetii,ananasul,tofu si alte chestii exotice.Orezul,legumele,fructele in general imi plac si le-am integrat cu succes in meniul zilnic.Fructele le mananc si eu in prima parte a zilei pe stomacul gol.

Ne plac sfaturile tale,deci nu ezita sa ni le impartasesti.

Marianaid="red">,regimul hiperproteic este pe intelesul tuturor regimul Atkins.

Cred ca si mie mi-ar face bine un asemenea regim,deoarece eu consum mai multi carbohidrati decat proteine si grasimi.

Am amintit de cateva ori de o colega de a mea foarte grasa care a slabit in ultimele luni peste 30 de kg.urmand regimul Atkins.A fost la un medic endocrinolog,care i-a "prescris" o dieta personalizata.Am pus ghilimelele de rigoare deoarece dupa succesul ei,mai multe persoane s-au dus la medicul respectiv care le-a dat exact aceeasi dieta "personalizata",de fapt era vorba de dieta Atkins.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Eu stiu ca regimul hiperproteic e periculos si pentru rinichi. Dar recunosc ca jambonul imi place, ca sa nu mai spun de slana cu ceapa(Mariana stie![:D])

Dar incerc sa nu sar calul prea des. Mi se face pofta si de hamburger dar o data la cateva luni. Ca sa nu mai zic ca am slabit tinand regim cu ciocolata si vin rosu![bang]

Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)

Cat mai multe kilograme pierdute cu cap va doresc!

Eu am mancat azi abia pe la ora 15 un pateu cu branza si de curand o felie cu pate..in rest, multa apa..dar ieri recunosc ca am mancat la pranz o pizza.[iartama]

La cantar, nici o noua miscare! era si normal!

Nunta noastra - 2 iulie 2005id="purple">;Luna de miereid="purple">;Finutza Alexandra Ioanaid="purple">;Tunisia(2006)id="purple">id="size1">

Incercari bebikid="purple">

Cristinaid="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...