diana21 Publicat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2006 http://www.jurnalul.ro/articol_65264/branza_care_fura_calciul.html Ianca Printesica si Super Mamica Poze strumfesti Poze mai vechi Povestea Burticii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Stiam ca are E-uri (ce produs nu contine E-uri)?, dar faza cu calciu e nasoala. Andrei e inebunit dupa branzica topita; acum trebuie sa o scot si pe asta din meniu? Ce mai mananca copii nostrii dimineata? Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Laura, acolo scrie ca utilizarea in mod frecvent dauneaza. Eu una pot sa numar pe degete de cite ori i-am dat lui Bogdan sa pape brinza topita, poate la gradi sa fi mincat si el de mai multe ori. In aceeasi categorie includ si margarina, care la noi in casa nici nu exista. Era un subiect mai vechi cu ce papa copii dimineata, pot sa-ti dau citeva sugesti: brinza telemea, cascaval (si despre asta am auzit cite ceva, dar astept un articol in jurnalul ), oua - ochiuri, omleta sau fierte, brinza frecata (vaci cu telemea), brinza de vaci cu sare, musli cu iaurt sau iaurt simplu, zacusca de casa daca ai, pate de casa, piinica prajita cu unt si putin usturoi, sunca de pui sau de praga (rar), crenvursti (rar). Trebuie sa-i asiguri varietatea, indiferent de placerile copilului, ca altfel se obisnuieste sa manince mereu acelasi lucru si va refuza sa guste orice lucru nou. Eu ii dau mezeluri rar, dar daca-i dau am grija sa cumpar din cele mai putin prelucrate. Toate contin E-uri, dar sunca de praga (nu presata) e mai putin nociva. Crenvurstii in general ii iau pe cei de pui, desi astia cred ca-s la fel de nocivi si aia de pui si aia de porc. Cam asta papa Bogdan (aproape 4 ani) cind e acasa, la gradi e alta poveste, desi n-am vazut nici acolo brinza topita in meniu, dar n-am vazut meniurile din toate zilele. Edit: ultima gaselnita: ouale de prepelita. E f. incintat de ele. Stiu ca ar trebui sa i le dau crude, dar sincer nu am curajul asta, asa ca i le dau sub forma de oua fierte, ochiuri sau omletica Karina [sofer] + Bogdanel Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ajutor ptr alexandru Ajutor pentru Alexandru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 quote:Originally posted by Karina Edit: ultima gaselnita: ouale de prepelita. E f. incintat de ele. Stiu ca ar trebui sa i le dau crude, dar sincer nu am curajul asta, asa ca i le dau sub forma de oua fierte, ochiuri sau omletica Karina [sofer] + Bogdanel Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ajutor ptr alexandru Ajutor pentru Alexandru id="quote">id="quote"> Karina, Ce gust au ouale de prepelita? Adica e vreo diferenta fata de cele de gaina? Am vazut si eu prin magazine si ma tenteaza sa le probam [cool]. Acum daca tot vorbiti de brinza topita,noi nu mincam deloc.Fetitei mele nu i-am dat niciodata,a primit o singura data intr-o vizita si nu i-a placut[:D]. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Cate oua de prepelita am voie sa ii dau pe zi oare? I-am dat ieri doua, as putea sa ii dau in fiecare zi? Sau la 2 zile cate 2 o fi ok? Multumesc, Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Alina, ouale de prepelita au cam acelasi gust ca cele de gaina. Cel putin eu n-am simtit nici o diferenta. Eu ii dau lui Bogdan 3 oute de prepelita o data (oricum cred ca 3oua de prepelita e mai putin decit 1 ou de gaina), dar asta asa, "dupa ureche". Eu nu-i dau in fiecare zi, cam de 3 ori pe saptamina, asa cum ii dadeam si ouale de gaina. Nu stiu daca fac bine sau gresesc, dar nici nu stiu de unde sa aflu mai multe. Edit: despre ouale de prepelita puteti citii aici tot acolo am citit urmatoarele: Cura de 60 de oua in 20 de zile, pentru copii intre 4 si 7 ani: Se adminsitreaza cate trei oua zilnic. Dar cred ca e vorba de oua crude [alcool] Karina [sofer] + Bogdanel Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ajutor ptr alexandru Ajutor pentru Alexandru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Karina, multumesc pentru sugestii! Andrei nu mananca mezeluri de nici un fel, asa ca nu am aceasta problema. E adevarat, nu ii dau branza topita in fiecare zi; asa cum ai spus si tu, ba ousor, cascaval, paine cu unt si cu miere ii place f. mult. Braza telemea nu mananca, nu ii place nu stiu de ce, dar vorba ta, am sa-i fac eu crema de branza in casa. Dar, am o problema cu el , in sensul ca dimineata pana la ora 12 nu vrea sa manance de loc, poate doar o cana cu lapte, atat! iar sandviciul cu branza topita si pateu de ficat ii place la nebunie, iar eu ca sa manance totusi ii dau, normal, ce vrea el. Poate imi spune si mie cineva cum sa fac pateu de casa. Laura, mama lui Andrei Poze Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana21 Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Pateul de casa se face asa: Fierbi ficatul, apoi il freci cu putin unt, verdeata si condimente, cel mai bine iese cu mixerul cu care faci piureul de legume. Ianca Printesica si Super Mamica Poze strumfesti Poze mai vechi Povestea Burticii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artar Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 E bine sa fierbi ficatul in lapte pt ca ii ia din gustul amar..Eu mai pun si un galbenus de ou alaturi de unt si sare si ii dau cu rosii..papa de rupe...Branza topita am incercat o singura data sa-i dau si [vom] asa ca m-am lecuit repede... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 daca-i vorba pe-asa, facem branza topita in casa. am vazut niste retete interesant la bucatrie. ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.