Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

microdermoabraziune

Recommended Posts

a incercat cineva?? sau stiti pe cineva care a incercat????

tocmai am citit un articol care mi-a suscitat interesul:

:http://www.reclama mascata/articole/art4106-micro-dermabraziunea.html

ce parere aveti???? mai ales doamnele trecute de 35 de ani? cel putin mie dupa 35 de ani au inceput sa imi apara pete pe fata si tenul sa fie ceva mai tern...si asta se pare ca ar fi o metoda eficienta pentru indepartarea petelor si nu numai....

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E o metoda ok pentru iluminarea tenului si curatare mai profunda. Se practiva in sedinte la interval de 3-4 saptamani (cam 21 de zile e ciclul de reinnoire a stratului superficial al epidermei). Eu am facut asemenea sedinte la Bucuresti si aici.

Nu te astepta la rezultate spectaculoase dupa primele 2-3 sedinte.

Pe de alta parte nu as sfatui pe nimeni sa foloseasca produsele Roc, L'Oreal etc din kitul pentru microdermoabraziune pentru acasa. Fragilizeaza tenul chiar daca il utilizezi doar o data pe saptaman si nu de doua ori cum scrie in prospect si in cazul meu a favorizat aparitia in cursul primaverii/verii a unor pete pigmentare pe frunte si tampla dreapta de care nu am scapat de tot nici acum [bang]

Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)

intra pe www.blooms.ro si vezi detalii.....costa sedinta intre 1.500.000 si 2.000.000 lei

country girl, da mai multe detalii te rog. dupa o astfel de sedinta poti iesi afara bine merci sau esti rosie la fata si sperii lumea pe strada???????

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

quote:Originally posted by country girl

[Dupa tratament esti ok. Poate doar un pic roza la fata dar nu mai mult decat dupa ce alergi cativa metri.

Ina si Ilinca (10 septembrie 2005)

id="quote">id="quote">

si rezultate? trec doar petele sau si urmele de acnee, de exemplu? am citit ca e buna si pt puncte negre/cosuri, chiar asa sa fie?

multumesc!

---------------------------------------

common sense is not really so common

Este mai eficienta decit tratamentul cu acid glicolic sau acid mandelic.A facut cineva tratament cu acesti acizi.Ce ati recomanda?Pe mine mai intereseaza daca au efect asupro porilor deschisi si asupra aspectului imbatrinit,riduri.

Astept cu nerabdare impresii pe aceasta tema.

Eu nu am facut si ma tenteazarau !Am inteles ca de la acidul glicolic pot sa apara pete pe fata si eu ma cam patez de la vint sau soare.

dulcetica

quote:Originally posted by kamelika

fetelor am maine programarea la dermato pt un peeling chimic cu rezorcina.maine stabilim data si detaliile.am pete de la soare si nu m-a ajutat nici un remediu dermatologic folosit.nu prea stiu ce e rezorcina ....sper sa nu regret.

id="quote">id="quote">id="size1">te asteptam cu vesti; si pe mine ma intereseaza subiectul, am niste pete maronii, urate rau de la cosuri si as vrea sa scap de ele; nici nu mai pot sa ies pe strada fara fond de ten [bang][bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...