dianas Publicat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2006 A folosit cineva acest unguent? Eu mi-am facut de curand o mica operatie pe fata si mi s-a recomandat s-o folosesc cam 2 luni. Am inceput de ieri sa aplic peste cicatrice dar mi se pare ca mai mult a pus-o in evidenta. Inainte nu era asa de bine conturata, acum e f rosie, vinetie... si a inceput sa fie asa exact dupa ce mi-am aplicat aseara primul strat :( oare asa ar trebui sa se comporte crema asta? Prospectul e in germana, nu inteleg nimic.... uf... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Noi am folosit Contratubex pentru Matei dar am fost sfatuiti de medicii de la GR. Alexandrescu sa il schimbam cu Cimeosil care e intr-adevar mult mai eficient, e un gel mai dens decat Contratubexul, cu care ii facem masaj, il lasam 30 d emin sa se usuce bine si apoi ii aplicam foita de silicon. Toate astea au rolul de a aplatiza o cicatrice urata, inalta, tare si rosie... Claudia Poze parinti Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
No Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Si eu am folosit unguentul respectiv si pot sa-ti spun ca la mine a avut efect. Insa dupa un anume timp,2-3luni, nu mediat. Estompeaza si strange pielea, avat extract de ceapa. Il foloseam zilnic, mai mult seara , ca se exfoliaza. Nu l-am gasit atunci pe piata romaneasca si l-am cumparat din Ungaria. Si acum il mai folosesc( de 2-3 ori/sapt seara), desi operatia am facut-o acum 2 ani. Eu zic ca a meritat efortul! multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Stiti cumva, astfel de unguente se gasesc la farmacie, sau la distribuitor? Trebuie o reteta? Cam ce preturi au? Am o cezariana cu o incizie frumoasa si subtire si ma gandesc daca as putea sa estompez si mai mult folosind un astfel de produs. Mary si Anna Maria- 08.04.2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianas Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Cicatricea mea nu e umflata (cheloida) e un fel de gaura si e proaspata (am 2 saptamani de la operatie) si abia ieri am avut voie sa incep sa aplic ceva pe ea. Noel, ce fel de cicatrice ai avut tu? cum a strans unguentul pielea? Poi la gaura mea.... nu prea vad cum o sa se astupe... ce sa zic.. sper ca o sa se intample ceva, cicatricea fiind proaspata... Marilena12 stiu ca exista si in Romania ceva unguente pentru cicatrici dar mie mi-a fost recomandata asta, Contractubex, ca fiind cea mai buna la ora actuala. Contractubex nu se gaseste in romania, mie mi-a fost adusa din Germania. Preturile sant destul de maricele dar in comparatie cu treaba pe care trebuie sa o faca... eu zic ca merita! (in jur de 1 milion, chiar si peste). Din pacate, oricat de scumpe ar fi, unguentele astea nu au efect decat daca cicatricea e proaspata (adica are pana-ntr-un an). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamy_taty Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Si mama mea a suferit o operatie dupa care a ramas cu o cicatrice foarte urata..nici nu se stransese bine,nu se vindeca de loc,asa ca am inceput sa io dezinfectez in fiecare seara cu iod si apoi o ungeam cu unguent de galbenele luat din plafar..Incearca si tu..Iti doresc multa sanatate... mamy_taty Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
No Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Diana, eu am facut o biopsie pe fata, chiar langa nas si, ca si tie, mi-a ramas "0 gaura". Am fost tare speriata ca o sa-mi ramana asa, urat. Am inceput sa aplic Contratubex, chiar la 2 zile dupa operatie, peste zgaiba. S-a vindecat f. repede, si apoi am continuat, pe fielea "noua" cu unguentul, pana s-a facut din ce in ce mai mica. De cate ori aplicam gelul, ma strangea pielea in zona respectiva. Pielea si-a revenit ..la nivelul normal siacum a ramas o pata mica-mica albicioasa, de cativa mm. Pe care o acopar cu fond de ten, dar nu se vede decat daca te uiti f. atent, cu lupa! :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Postat Noiembrie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 Si eu am folosit acum 5 ani si tot asa adus din Ungaria.... nu stiu daca crema in sine sau "mama natura",,,,dar cicatricele arata bine. Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianas Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 quote:Originally posted by mamy_tatySi mama mea a suferit o operatie dupa care a ramas cu o cicatrice foarte urata..nici nu se stransese bine,nu se vindeca de loc,asa ca am inceput sa io dezinfectez in fiecare seara cu iod si apoi o ungeam cu unguent de galbenele luat din plafar..Incearca si tu..Iti doresc multa sanatate...[pup]mamy_tatyid="quote">id="quote">Ahh... am avut o rana pe corp foarte adanca la care am folosit unguent de galbenele si, din nefericire, a devenit cheloida... acum e foarte urata, bine ca e pe corp. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianas Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2006 quote:Originally posted by NoëlDiana, eu am facut o biopsie pe fata, chiar langa nas si, ca si tie, mi-a ramas "0 gaura". Am fost tare speriata ca o sa-mi ramana asa, urat. Am inceput sa aplic Contratubex, chiar la 2 zile dupa operatie, peste zgaiba. S-a vindecat f. repede, si apoi am continuat, pe fielea "noua" cu unguentul, pana s-a facut din ce in ce mai mica. De cate ori aplicam gelul, ma strangea pielea in zona respectiva. Pielea si-a revenit ..la nivelul normal siacum a ramas o pata mica-mica albicioasa, de cativa mm. Pe care o acopar cu fond de ten, dar nu se vede decat daca te uiti f. atent, cu lupa! :)id="quote">id="quote">Uf... sper sa se umple si la mine spatiul ala ca e si maricel si foarte vizibil, acum e si foarte rosu... mie nu mi se strange pielea de la gelul asta, mie mi se inroseste si parca devine mai transparenta pielea acolo si se vede cicatricea pana-n strafunzime...Multumesc la toate pentru raspunsuri Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.