Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

CONTRACTUBEX

Recommended Posts

A folosit cineva acest unguent? Eu mi-am facut de curand o mica operatie pe fata si mi s-a recomandat s-o folosesc cam 2 luni. Am inceput de ieri sa aplic peste cicatrice dar mi se pare ca mai mult a pus-o in evidenta. Inainte nu era asa de bine conturata, acum e f rosie, vinetie... si a inceput sa fie asa exact dupa ce mi-am aplicat aseara primul strat :(

oare asa ar trebui sa se comporte crema asta? Prospectul e in germana, nu inteleg nimic.... uf...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am folosit Contratubex pentru Matei dar am fost sfatuiti de medicii de la GR. Alexandrescu sa il schimbam cu Cimeosil care e intr-adevar mult mai eficient, e un gel mai dens decat Contratubexul, cu care ii facem masaj, il lasam 30 d emin sa se usuce bine si apoi ii aplicam foita de silicon. Toate astea au rolul de a aplatiza o cicatrice urata, inalta, tare si rosie...

Claudia

Poze parinti

Poze Mara si Matei

Si eu am folosit unguentul respectiv si pot sa-ti spun ca la mine a avut efect. Insa dupa un anume timp,2-3luni, nu mediat. Estompeaza si strange pielea, avat extract de ceapa. Il foloseam zilnic, mai mult seara , ca se exfoliaza.

Nu l-am gasit atunci pe piata romaneasca si l-am cumparat din Ungaria.

Si acum il mai folosesc( de 2-3 ori/sapt seara), desi operatia am facut-o acum 2 ani. Eu zic ca a meritat efortul!

multa sanatate!

Cicatricea mea nu e umflata (cheloida) e un fel de gaura si e proaspata (am 2 saptamani de la operatie) si abia ieri am avut voie sa incep sa aplic ceva pe ea. Noel, ce fel de cicatrice ai avut tu? cum a strans unguentul pielea? Poi la gaura mea.... nu prea vad cum o sa se astupe... ce sa zic.. sper ca o sa se intample ceva, cicatricea fiind proaspata...

Marilena12 stiu ca exista si in Romania ceva unguente pentru cicatrici dar mie mi-a fost recomandata asta, Contractubex, ca fiind cea mai buna la ora actuala. Contractubex nu se gaseste in romania, mie mi-a fost adusa din Germania. Preturile sant destul de maricele dar in comparatie cu treaba pe care trebuie sa o faca... eu zic ca merita! (in jur de 1 milion, chiar si peste). Din pacate, oricat de scumpe ar fi, unguentele astea nu au efect decat daca cicatricea e proaspata (adica are pana-ntr-un an).

Si mama mea a suferit o operatie dupa care a ramas cu o cicatrice foarte urata..nici nu se stransese bine,nu se vindeca de loc,asa ca am inceput sa io dezinfectez in fiecare seara cu iod si apoi o ungeam cu unguent de galbenele luat din plafar..Incearca si tu..Iti doresc multa sanatate...[pup]

mamy_taty

Diana, eu am facut o biopsie pe fata, chiar langa nas si, ca si tie, mi-a ramas "0 gaura". Am fost tare speriata ca o sa-mi ramana asa, urat. Am inceput sa aplic Contratubex, chiar la 2 zile dupa operatie, peste zgaiba. S-a vindecat f. repede, si apoi am continuat, pe fielea "noua" cu unguentul, pana s-a facut din ce in ce mai mica. De cate ori aplicam gelul, ma strangea pielea in zona respectiva. Pielea si-a revenit ..la nivelul normal siacum a ramas o pata mica-mica albicioasa, de cativa mm. Pe care o acopar cu fond de ten, dar nu se vede decat daca te uiti f. atent, cu lupa! :)

quote:Originally posted by mamy_taty

Si mama mea a suferit o operatie dupa care a ramas cu o cicatrice foarte urata..nici nu se stransese bine,nu se vindeca de loc,asa ca am inceput sa io dezinfectez in fiecare seara cu iod si apoi o ungeam cu unguent de galbenele luat din plafar..Incearca si tu..Iti doresc multa sanatate...[pup]mamy_taty

id="quote">id="quote">Ahh... am avut o rana pe corp foarte adanca la care am folosit unguent de galbenele si, din nefericire, a devenit cheloida... acum e foarte urata, bine ca e pe corp. [:D]

quote:Originally posted by Noël

Diana, eu am facut o biopsie pe fata, chiar langa nas si, ca si tie, mi-a ramas "0 gaura". Am fost tare speriata ca o sa-mi ramana asa, urat. Am inceput sa aplic Contratubex, chiar la 2 zile dupa operatie, peste zgaiba. S-a vindecat f. repede, si apoi am continuat, pe fielea "noua" cu unguentul, pana s-a facut din ce in ce mai mica. De cate ori aplicam gelul, ma strangea pielea in zona respectiva. Pielea si-a revenit ..la nivelul normal siacum a ramas o pata mica-mica albicioasa, de cativa mm. Pe care o acopar cu fond de ten, dar nu se vede decat daca te uiti f. atent, cu lupa! :)

id="quote">id="quote">Uf... sper sa se umple si la mine spatiul ala ca e si maricel si foarte vizibil, acum e si foarte rosu... mie nu mi se strange pielea de la gelul asta, mie mi se inroseste si parca devine mai transparenta pielea acolo si se vede cicatricea pana-n strafunzime...Multumesc la toate pentru raspunsuri [:)]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...