Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pielicica uscata

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cea mai hidratanta si mai buna crema este Trixera de la Avene, pe baza de apa termala. E cam scumputa, vreo 500 mii, insa este sigura, testata dermatologic si fff hidratanta. Se gaseste doar in farmacii.id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006)id="purple">id="Trebuchet MS">

POZE CU PUI MIC SI IUBITid="Trebuchet MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Baietilor mei nu le-au priit produsele Johnson. Folosim cu succes Nivea Baby aceea la cutie bleu, mare, si nu avem probleme, nu lasa pielea grasa si hidrateaza foarte bine.

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">[bonjovi]Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [bibe]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006)

Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto]

Noi folosim de cand s-a nascut Teodora produsele de la Bioderma (numai in farmacii), gelul de baie Atoderm gel moussant sur gras(corp),sampon Node si crema Atoderm . Sunt speciale pentru piele uscata,recomandate si bebelusilor cu piele atopica, intr-adevar destul de scumpe, dar tin mult si merita ! Mai folosesc uneori, mai ales pentru masaj, ulei de masline fiert (cam 20 min) in care pun o fiola de vitamina A si una de vitamina E (la o ceasca de ulei). Este foarte hidratant !

Sanatate !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

quote:Initial creeata de ondrio

De cateva zile am observat ca fata mea are pielea uscata pe burtica,i se cojeste chiar.Ati patit asa ceva?Folosim ulei Johnson de cand s-a nascut si nu am avut probleme de acest gen.Multumesc anticipat!

id="quote">id="quote">Atatea mamici am auzit ca au avut probleme cu Johnson incat tind sa cred ca's cele mai proate produse de pe piatza.Si noi Trixera folosim!Cat timp are bebe?Eu [cafea] si Raducu [hagi] (22.04.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...